La cererea copiilor, O noua Tabara InfoSPEED de Aventura in Invatare

/ / Modificat: 2009-10-07
La cererea copiilor, O noua Tabara InfoSPEED de Aventura in Invatare





 

Va invitam sa aflati despre cea mai frumoasa vacanta, o vacanta care va ramane in sufletul copiilor. Este genul de vacanta pe care o recomandam tuturor copiilor, unde ei isi gasesc preocupari pline de profunzime.

Asociatia InfoSPEED invita totii copii intre 11- 13 ani (clasele a V-a si a VI-a) in prima Tabara InfoSPEED de Aventura in Invatare ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte abilitati ce faciliteaza invatarea, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie, utilizand noile tehnologii didactice de invatare si citire rapida. Te provocam la cea mai fabuloasa aventura de descoperire a lecturii si creativitatii in invatare!

Copiii vor invata pentru prima oara sa citeasca repede cu ajutorul aparatului de citire rapida- un aparat unic in lume, o inventie premiata international (medalie de argint Salonul de Inventica Geneva si medalia de aur Salonul National de Inventica) cu rezultate remarcabile.

Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum se invata si cum se citeste rapid. Vom descoperi si vom dezvolta creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil.

Copiii vor beneficia de demonstratii rapide de invatare, testari psiho-metrice; evaluari personale; consiliere individuala in invatare.

Locatie: Pensiunea Cheile Oltetului (3 stele), avand un peisaj mioritic, o pensiune aflata pe drumul dintre Horezu si Targu Jiu (comuna Polovragi) la aproximativ 220 km de Bucuresti. Copiii vor putea face excursii scurte in imprejurimi si exercitii de team-building pe pajistea uriasa din dreptul Pensiunii. La doar 5 minute de pensiune se gaseste Manastirea Polovragi!

Perioada: 31 octombrie - 6 noiembrie 2009  (grupa de maxim 20 copii)

Costul Taberei InfoSPEED: 1200 lei si include cazare 6 nopti, masa si toate activitatile taberei incluse.

Inscrieri: Pana pe 20 Octombrie, pe email la tabara@infospeed.ro

Va rugam sa confirmati inscrierea la telefon: 0724 577 300.

Ii asteptam pe toti copiii care vor sa descopere fabuloasa aventura de a invata! Parintii care vor o vacanta si relaxanta si incitanta sunt invitati sa vina impreuna cu copiii in Tabara InfoSPEED!

Cel mai mare beneficiu al Taberei: copiii devin avizi de cunoastere si de a descoperi cartile. Oferim sansa copiilor de a-si forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Invatam cum se invata rapid si eficient si cum se citeste rapid. Descoperim si dezvoltam creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil.

Invatarea rapida genereaza:

• Schimbarea atitudinii fata de invatare cu beneficii uriase pe viata;

• Marirea vitezei de citire de pana la 10 ori (copii clasele III-VIII);

• Clasa care face cursul devine cel mai adesea cea mai performanta din scoala;

• Cresterea EQ (Emotional Quotient) ce poate asigura un succes mai mare in viata;

• Formeaza abilitatile de citire rapida pe calculator, o abilitate foarte importanta in era informationala, unde computerele sunt utilizate la orice loc de munca;

• Genereaza o buna relationare cu informatia;

• Inlatura disonantele cognitive pe partea informationala;

• Este o reala pregatire pentru viitor;

• Genereaza sinergie – este un curs de echipa, de teambuilding;

• Responsabilizeaza tanarul fata de invatator / profesor si scoala;

• Relatia elev-profesor se imbunatateste;

• Sunt reconsiderate valorile individuale, reabilitandu-se in ochii elevilor importanta invatarii, a cunoasterii, a respectului fata de efortul personal si fata de imbogatirea personala prin lectura;

• Creste increderea in sine, in valorile spirituale si spiritul ludic;

• Creste creativitatea personala

Intalnire demostrativa pentru parinti

Te asteptam pe 20 Octombrie, la ora 18:00.

Inscrieri pentru intalnirea demonstrativa pe email la: tabara@infospeed.ro, la telefon 0724 577 300.

7 octombrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre