Jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi pentru copilul tau, de la Quicky!

/ / Modificat: 2010-03-16
Jucarii in valoare de 1000 de euro pe zi pentru copilul tau, de la Quicky!





 

Oricat de multe jucarii ar avea prichindelul tau, intotdeauna isi doreste una noua.

O bicicleta sau o consola de jocuri? O masinuta sau o casa de papusi? Nu stii ce jucarie sa ii daruiesti de aceasta data? Acum, Nestle Nesquik te ajuta sa castigi cele mai frumoase jucarii pentru piticul tau si sa ii umpli camera cu jucariile mult visate.

In perioada 1 martie – 25 aprilie 2010, Nestle Nesquik organizeaza promotia "Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 euro pe zi". In fiecare zi, un copil va fi fericitul castigator al celor mai frumoase si ingenioase jucarii, precum console, papusi, biciclete, piese Lego, skateboard-uri, role si multe altele, in valoare totala de 1000 de euro zilnic. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, iar primii 1000 de inscrisi in concurs vor primi garantat o sapca cu urechi de la Quicky.

Modalitatea de participare la promotie este foarte simpla: cumpara cel putin unul dintre produsele Nesquik participante la promotie, descopera codul unic din 12 cifre si trimite-l prin SMS la 1814 sau inscrie-l pe site-ul nesquik.ro. Tot pe site poti alcatui propria lista de jucarii. Alege-ti jucariile care iti plac mai mult, trimite-i lista lui Quicky si poti castiga chiar jucariile alese de tine!  Nu uita sa pastrezi ambalajul cu codul unic pentru validare.

Produsele participante la promotie sunt Nesquik cacao instant si Nesquik dulciuri.

Ponturi despre jucarii de la Quicky

Jucariile nu sunt doar cei mai buni prieteni ai celui mic, ele constituie elemente esentiale ale dezvoltarii rationale si emotionale, nelipsite din orice cultura. Jocul reprezinta o oportunitate de explorare, de cunoastere si de interactiune sociala pentru fiecare copil.

Pentru a influenta in mod pozitiv dezvoltarea copilului, esentiala este alegerea anumitor jucarii, ideale fiind cele care reusesc sa mentina interesul crescut al celor mici si care implica un factor de interactivitate intre copii.

Psihologii sustin ca adeseori copiii sunt mult mai atrasi de jucariile care apartin altora sau sunt inaccesibile, jucariile fiind relationate cu simtul proprietatii. De aceea, atunci cand un copil observa jucaria altui copil, aceasta il atrage in primul rand pentru ca el este constient ca jucaria apartine altcuiva si nu o poate avea. Indiferent de multitudinea de jucarii deja detinute, una noua sigur ii va trezi interesul.

Acum ai ocazia sa ii daruiesti celui mic jucariile pe care le-a visat intotdeauna!

Ofera-i copilului tau Nesquik delicios de hranitor si poti castiga jucariile care il vor ajuta sa se dezvolte armonios.

16 martie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre