Jucarii de lux cu cristale Swarovski

/ / Modificat: 2009-10-01
Jucarii de lux cu cristale Swarovski





 

Producatorul gamelor de jucarii Maisto a lansat cea mai scumpa jucarie din istoria sa: modelul de lux al unei machete Lamborghini la scara 1:18. Jucaria are nu mai putin de 7000 de cristale Swarovski lipite manual, iar pretul sau este de 1200 de euro.

Jucaria de lux este disponibila numai pe comanda, iar durata livrarii este de aproximativ patru saptamani. Cu toate acestea, reprezentantii Nicoro Trading se asteapta ca modelul de lux al machetei de Lamborghini sa inregistreze vanzari foarte mari.

"Noul Lamborghini este o noutate absoluta pentru piata machetelor auto si a fost creat pentru colectionarii de produse de acest gen. In Romania, piata masinilor de lux a cunoscut o crestere fara precedent in ultimii ani. De aceea, este firesc sa raspundem unor cerinte de piata si sa promovam si produse din gama de lux", a declarat Mihai Frangulea, directorul general al Nicoro Trading.

Compania importatoare vizeaza acoperirea unui segment de piata foarte slab reprezentat in prezent: piata jucariilor de lux. Nicoro Trading estimeaza ca noul Lamborghini cu cristale Swarovski sa se vanda in peste 30 de exemplare pana la sfarsitul acestui an.

Comanda unei machete Lamborghini se poate face chiar pe site-ul cu vanzare lansat recent de firma importatoare, www.nicoro.ro.

1 octombrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre