Joi 10 Aprilie incepe BABY EXPO

/ / Modificat: 2008-04-08
Joi 10 Aprilie incepe BABY EXPO





 



BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 10-11-12-13 Aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Joi, 10 Aprilie - Orele 16.30-18.30 Copilul.ro te invita la o discutie interactiva despre unul dintre momentele cele mai emotionante din viata ta, nasterea bebelusului tau.

Invitatul nostru special: Domnul Dr. Ciprian Pop-Began, medic doctorand in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica - Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu va raspunde in direct la toate intrebarile legate de nastere si perioada postpartum (lauzia imediata).

Pentru ca site-ul nostru mediaza o legatura puternica intre mamici si pentru ca vrem sa demonstram ca internetul nu este definit numai de virtual, avem sansa sa ne cunoastem si in mod direct prin prezenta voastra la prezentarea ce va avea loc joi.

Printre invitati se vor numara si cateva mamici "experimentate" care ne vor impartasi momentele de fericire prin care au trecut atunci cand au auzit pentru prima data glasul bebelusului lor.

Vom incerca sa lamurim toate aspectele legate de momentul nasterii. Acesta este un moment pe cat de asteptat, pe atat de dificil pentru viitorii parinti, in special pentru mama.

Fiecare femeie are temeririle si dilemele ei legate de acest moment, noi va invitam sa luati parte la acest seminar pentru a va clarifica si cele mai mici nelamuriri.

Vom afla impreuna totul despre travaliu, durere, care sunt metodele de a controla durerea, momentele nasterii si ce presupun acestea, cand ne adresam medicului, cand vom naste, despre deplasarea la spital, despre anestezia necesara si chiar despre lauzie.

Din discutiile pe care le-am avut pe forum impreuna cu psihologul Anca Munteanu in urma cu cateva saptamani, am descoperit deja ce inseamna depresia postpartum, lunea viitoare avem posibilitate de a discuta despre una din marile frici ale viitoarei mamici si anume: frica de nastere.

Pentru ca stiu ca multe dintre voi nu vor putea veni datorita distantei, ne vom asigura ca dupa seminar sa gasiti pe site un material despre acesta.

Intrarea la expozitie costa 6 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora - peste 350 de premii oferite de companiile participante.

Aveti sansa de a castiga o invitatie de doua persoane la expozitie, trebuie doar sa  participati!

Ne vedem la seminar!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre