Irina Nicolae lanseaza cea de-a cincea carte pentru copii la Bookfest

/ / Modificat: 2010-06-08
Irina Nicolae lanseaza cea de-a cincea carte pentru copii la Bookfest





 

Fosta componenta a trupei ASIA, Irina Nicolae, lanseaza cea de-a cincea carte pentru copii, "Dovlecel te invata Calendarul naturii", in cadrul Targului de Carte Bookfest. Lansarea va avea loc sambata, 12 iunie, ora 13:00, la Romexpo, pavilionul 14.

Cartea face parte din linia educativa "Invata cu Dovlecel" pe care Irina Nicolae a lansat-o pe piata la sfarsitul anului 2008.

Toti cei care vor veni sambata, 12 iunie, la Romexpo, la Targul de Carte Bookfest, vor avea ocazia de a o intalni pe Irina Nicolae si de a face cunostinta cu "eroii" cartilor sale.

"Am ales de data asta sa-i invat  momentele zilei, diferentele dintre zi si noapte, zilele saptamanii corelate cu planetele sistemului nostru solar, anotimpurile, ceasul, ora, lunile anului cu denumirea lor populara… Nu vreau ca cei mici sa se indeparteze de traditii, vreau sa-si aminteasca de “martisor","gerar","rapciune", a dezvaluit Irina sensul noii carti.

Linia educativa este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani si contine urmatoarele carticele: "Coloreaza cu Dovlecel", "Dovlecel te invata sa numeri", "Dovlecel te invata alfabetul", adaugandu-se acum si "Dovlecel te invata Calendarul naturii".  

Irina Nicolae spune ca sursa ei de inspiratie a fost si este nepotica ei, Bianca. Totul a pornit cu cartea de povesti "In tara lui Dovlecel", in anul  2008.

Pretul cartii "Dovlecel te invata Calendarul naturii" este de 9,5 ron.

8 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre