Invata sa ai un copil sanatos cu Asociatia Secretul Evolutiei!

/ / Modificat: 2010-04-23
Invata sa ai un copil sanatos cu Asociatia Secretul Evolutiei!

 

Dragi parinti si bunici, rezervati-va prima parte a zilei pentru o intalnire cu specialisti de renume in domeniul neonatologiei, pediatriei si psihologiei infantile, duminica, 23 mai, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt.

Invitatii sunt dr. Ana Culcer, sef sectie Nou-nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti, dr. Sorana Iftimie, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Judetean Neamt, si dr. Costel Panaitescu, psiholog.

Cum ne ingrijim copiii, cum ii hranim corect, cum ne comportam atunci cand au probleme si cum construim o relatie armonioasa parinte-copil? Sunt multe intrebari cu care parintii se confrunta si care au nevoie de raspunsuri avizate, de aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra.

Evenimentul va fi unul interactiv, care permite dialogul intre public si specialistii invitati, ca atare cei prezenti vor primi sfaturi si ajutor pentru problemele cu care se pot confrunta cei mici.

Evenimentul este sustinut de Hipp, Milupa si Zepter, care sunt alaturi de noi in demersul de a educa parintii, pentru ca acestia sa se poata bucura de copii sanatosi si fericiti.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Nu vor lipsi cadourile si surprizele, asa ca va asteptam cu drag! Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, www.ingrijireacopilului.ro, sau la telefon 0788 20 14 23.

23 aprilie 2010

Articole recomandate

Citeste si despre