In Luna Pastelui este prilej de distractie la mall

/ / Modificat: 2011-03-31
In Luna Pastelui este prilej de distractie la mall

activitati_copii_baneasaIn aprilie, Baneasa Shopping City organizeaza o serie de evenimente speciale pentru clientii sai: Extravaganza promotiilor de Paste, Targul de obiecte traditionale, Stop Indiferentei - imbraca un vis (campanie umanitara de donare de haine) si tombola aniversara (mall-ul implineste 3 ani de la deschidere). Activitatile pentru copii vor fi printre atractiile principale in centrul comercial.

Incepand cu weekend-ul 2-3 aprilie, in Baneasa Shopping City, pe scena special amenajata in zona Fountain Atrium, vor avea loc o multime de evenimente pentru cei mici: spectacole de teatru, muzica si dans. La Atelierul Iepurasului cei mici vor invata cum sa vopseasca oua si sa deseneze felicitari de Paste. Programul pentru copii incepe de la ora 13:00, cu numeroase premii.

Targul de obiecte traditionale de Paste are loc in perioada 1-23 aprilie la Baneasa Shopping City. Targul reuneste producatori si mestesugari romani, care vor prezenta o gama larga de obiecte si preparate traditional romanesti.

activitati_copii_baneasaExtravaganta Promotiilor de Paste are loc pe 15 aprilie, noaptea in care se face shopping extravagant la preturi mici, pana la miezul noptii. Extra promotiile, muzica antrenanta si buna dispozitie fac parte din programul serii speciale. Distractia este condimentata de cocktail-urile gratuite oferite tututor petrecaretilor. Petrecerea din noaptea de 15 continua si in zilele de 16 si 17 aprilie, pana la ora 22:00.

Cumparaturile de minim 300 de lei realizate pana pe 26 aprilie vor fi recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Aniversara. Toti cei care participa la aceasta tombola au sanse egale de a castiga 1 autoturism Seat Ibiza, televizoare si blue-ray playere 3D, bilete de avion Blue Air, produse Rowenta si mii de premii instant valabile in magazinele din Baneasa Shopping City.

Stop Indiferentei! - imbraca un vis este campania umanitara initiata de Baneasa Shopping City pentru strangere de haine. Campania se desfasoara in perioada 2 - 26 aprilie, iar beneficiarii sunt persoanele defavorizate sprijinite de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Baneasa Shopping City ofera si extra facilitati: cei care achita cumparaturile prin Baneasa Bonus Card si Bonus Card in aprilie au o luna perioada de gratie si beneficiaza de 3 rate suplimentare fara dobanda plus 5% bonus.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre