Imprumuta o carte pentru copilul tau

/ / Modificat: 2009-10-12
Imprumuta o carte pentru copilul tau





 

Minimax, primul post de televiziune pentru copii ce difuzeaza programe non-violente din Romania, a demarat la 1 octombrie 2009 o campanie la nivel national menita sa incurajeze lectura si sa stimuleze creativitatea in randul copiilor.

Campania intitulata Placerea Lecturii este o noua initiativa de anvergura a postului Minimax, ce are ca scop propagarea valorilor si prin popularizarea lecturii, care a ajuns pe planul doi in preocuparile celor mici.

Proiectului national Placerea Lecturii i s-au alaturat in calitate de parteneri promotori Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) si Asociatia Bibliotecarilor din Romania (ABR), sprijinind astfel eforturile de incurajare si popularizare a lecturii prin implicarea retelelor proprii de filiale locale judetene si scolare.

"Imprumuta o carte" este una dintre etapele care au demarat la inceputul lunii octombrie si care isi propune sa stimuleze talentul si creativitatea celor mici. Astfel, toti cei care viziteaza biblioteca din orasul lor si imprumuta o carte, sunt invitati sa trimita rezumatul acesteia, in care sa specifice si de ce ar recomanda-o si altor copii.

Autorii rezumatelor care vor fi trimise pana la data de 20 noiembrie 2009 la adresa de e-mail placerealecturii@minimax.tv sau la casuta postala nr. 16, oficiul postal nr. 30 - Bucuresti, au sansa sa castige numeroase premii constand in jucarii si sute de carti, iar cele mai reusite si originale lucrari vor fi publicate pe site-ul www.minimaxtv.ro.

Postul Minimax a inceput sa difuzeze din data de 5 octombrie 2009 clipuri de scurt metraj, in care diverse vedete si personalitati autohtone precum Bianca Brad, Crina Mardare, Roxana Iliescu, Cosmin Cernat, Alexandru Conovaru, Liana Stanciu si multi altii, ii calauzesc pe cei mici in lumea fantastica a cartilor, din care tinerii spectatori vor afla care a fost cartea preferata a acestora din copilarie.

Mai multe informatii despre campania Placerea Lecturii, dar si despre programele postului Minimax, sunt disponibile pe site-ul www.minimaxtv.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre