Hai la film: Spargatorul de nuci 3 D

/ / Modificat: 2010-11-26
Hai la film: Spargatorul de nuci 3 D

Regizorul Andrei Konchalovsky aduce pe marile ecrane lumea fantastica si personajele indragite ale uneia dintre cele mai frumoase povesti din toate timpurile: Spargatorul de nuci, pentru prima oara in 3D.

Filmul urmareste aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetita de 9 ani a carei viata decurge plicticos in frumosul oras Viena. In ajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa se inveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (Nathan Lane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nuci fermecat.

In noaptea de Craciun, Spargatorul de nuci se trezeste la viata si o poarta pe fetita in regatul lui magic, in care zanele, dulciurile si jucariile sunt insufletite.

Dar feeria se destrama repede si Mary afla ca taramul fermecat este in pericol, fiind amenintat de legile tiranice impuse de Regele Soarecilor (John Turturro) si diabolica sa mama (Frances de la Tour).

Cand Spargatorul de nuci este rapit, Mary si noii sai aliati sunt nevoiti sa afle cat mai repede secretul Regelui Soarecilor pentru a putea salva imparatia magica si pe iubitul lor prieten.

Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovsky sa compuna muzica pentru piesa de teatru omonima prinde viata pe marile ecrane din 3 decembrie, in Spargatorul de nuci 3D, un film in care imaginatia nu cunoaste limite.

Spargatorul de nuci 3D este distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

Participa la concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii de 3 persoane la film: Spargatorul de nuci 3D.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre