Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare Lumea prin culoare si sunet

/ / Modificat: 2012-12-12
Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare Lumea prin culoare si sunet

300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilitati senzoriale

Continuand implicarea de peste 10 ani in comunitate a Orange Romania, Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet". In valoare de 300.000 de euro, fondul urmeaza sa contribuie la imbunatatirea integrarii sociale a persoanelor cu deficiente senzoriale, actionand in domeniile: sanatate, educatie si cultura.

Prin lansarea fondului de finantare, Fundatia Orange invita persoanele juridice romanesti inregistrate ca organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) -  institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale, sa candideze in vederea derularii de programe in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange Romania unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

Proiectele organizatiilor, care trebuie sa se incadreze intr-unul dintre cele trei domenii - sanatate, educatie, cultura - sunt asteptate pana pe 21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa fundatia.orange@orange.com.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizatiile sunt invitate sa consulte Ghidul Aplicantului si Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre