Frosch, broscuta eco

/ / Modificat: 2011-09-02
Frosch, broscuta eco

Frosch_ecological_Logo

Brandul Frosch apartine grupului  Werner & Mertz, ce detine si brandurile Erdal si Emsal.

Produsele Erdal sunt cele mai vandute produse pentru ingrijirea incaltamintei in Germania, iar Emsal a revolutionat piata, fiind prima gama de produse ce combina curatarea podelei cu ingrijirea acesteia. Frosch a fost denumita in 2011, pentru a noua oara, cea mai de incredere marca de produse de curatat!

Frosch - Diferit! De ce?


  • produsele sunt biodegradabile, toate ingredientele folosite fiind biodegradabile in proportie de 98%  sau mai mult, pentru reducerea gradului de poluare;
  • niciuna din formulele utilizate nu contine componente animale;
  • pentru producerea lor se folosete un dozaj minim de parfum, reducand astfel riscul eventualelor alergii cauzate de parfumanti;
  • se utilizeaza doar coloranti din industria cosmetica cu maxima compatibilitate fata de piele si in cantitate minima in comparatie cu alte produse de curatare

Broscuta_cu_matura
Gama Frosch contine:

Detergenti lichizi pentru rufe in 3 variante Aloe vera, Color,  Fine si lana (actioneaza moderat asupra fibrelor, cu proteine naturale din grau).

Balsamuri pentru rufe, contin ingredienti activi din plante ce protejeaza fibrele naturale, lasand rufele sa "respire". Sunt disponibile in 4 arome: Floare de Bumbac, Aloe Vera, Lapte Migdale, Trandafir Salbatic.

Frosch_LavendelCreme de curatare: curata puternic si igienizeaza cu ajutorul prafului de marmura si a extractelor naturale din plante sau minerale si sunt 98% biodegradabile.

Lotiune curatare universala cu bicarbonat: datorita acestui ingredient natural produsul este ideal pentru utilizarea in bucatarie chiar alaturi de alimente.

Detergent pentru vase lichid, lotiune si balsam:
au  efectul degresantilor ecologici datorita cojii de lamaie; 98% biodegradabile.

WC Gel: indeparteaza piatra si mizeria si este disponibil in 2 arome - otet si lamaie.

Solutie curatat geamuri: avand spirt ca si ingredient principal, curata suprafetele fara sa le afecteze: 98% biodegradabil.

Odorizant pentru camera: inspirat din stiinta antica a aromoterapiei, are uleiuri esentiale, incitante, relaxante si proaspete.

Erdal, gama pentru  ingrijirea incaltamintei, are formule speciale ce contin ceara de albine sau ulei de migdale, confera stralucire deosebita, fara a necesita lustruire.

Produsele sunt disponibile in 3 culori: negru, maro, neutru.
Gama contine: tub luciu, crema 2in1, burete stralucire, spray piele intoarsa (protejeaza si  permite respiratia naturala a pielii), spray impregnare incolor, lotiune curatat piele (mentine pielea moale si stralucitoare).


Emsal, gama contine lotiune curatare si protectie podele si parchet, lotiune antistatica ingrijire mobila. Lotiune antistatica luciu mobila cu ulei de migdale.

Marca "Frosch" a marcat acum 25 ani debutul unei linii de succes in randul detergentilor ecologici de uz casnic. Toate produsele sunt fabricate in Mainz – Germania sau Hallein – Austria si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curatenie casa Siguranta casa copii Casa sanatoasa

Articole recomandate

Citeste si despre