Faceti fapte bune - veti fi mai fericiti!

/ / Modificat: 2014-05-26
Faceti fapte bune - veti fi mai fericiti!

Implicarea in activitati caritabile face oamenii sa se simta fericiti. Relatia fericire – acte caritabile a fost stabilita de un grup de cercetatori de la universitatea Harvard, in urma unui sondaj la care au participat 500 de studenti. Conform sondajului, dupa un act dezinteresat, participantii la sondaj au afirmat ca simt mai multa incredere in sine, sunt mai optimisti, mai sociabili – pe scurt, se simt mai bine cu ei insisi.

Nu e de mirare ca majoritatea celor care au raspuns intrebarilor cercetatorilor au declarat ca vor continua sa se implice in activitati caritabile, pentru a le oferi sprijin celor care au nevoie, dar si pentru starea de bine asociata acestor activitati.

Pentru a va bucura de aceeasi stare de bine, va invitam sa va alaturati campaniei "De 1 iunie, imparte bucuria jucariilor!". Prin intermediul campaniei, ne dorim sa strangem o multime de jucarii, pe care sa le daruim, de Ziua lor, unor copii sarmani. Copiii cresc in conditii dificile, in familii monoparentale, care fac eforturi mari pentru a le oferi strictul necesar.  Cum din "strictul necesar" nu fac parte jucariile, micutii n-au primit niciodata una.

Voi ii puteti ajuta sa cunoasca aceasta bucurie. Donati o jucarie pe care copilul vostru nu o mai foloseste, de care s-a plictisit sau pentru care e prea mare acum. In schimbul jucariei donate, veti primi un voucher de reducere 15% la zeci de jucarii Nicoro Toys

Pana pe 30 mai, aduceti jucaria la centrul de colectare de la magazinul Nicoro Toys din Unirea Shopping Center sau la unul dintre celelalte 7 puncte de colectare din Bucuresti. Daca nu locuiti in capitala, puteti trimite jucaria prin posta, pe adresa centrului de colectare pentru provincie. Veti primi voucherul in format electronic, pe email-ul pe care va rugam sa-l includeti in colet. Voucherele sunt valabile pana pe 20 iunie.

Campania "De 1 iunie, imparte bucuria jucariilor!" este sustinuta de Nicoro Toys si Asociatia C. Dickens, in parteneriat cu Matei Fun Club si Shakespeare School. Magazine partenere ale campaniei sunt cel.ro, crazytoys.ro, marketonline.ro si toyz.ro.

Au mai ramas cateva zile in care, cu o fapta buna,  puteti face o surpriza frumoasa unor copii care merita tot, dar n-au aproape nimic. Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre