E vremea povestilor la JimJam

/ / Modificat: 2009-09-15
E vremea povestilor la JimJam





 

Canalul de televiziune pentru prescolari JimJam organizeaza in zilele de 16 si 23 septembrie 2009 un maraton de lectura al celor mai iubite povesti, in magazinul Diverta Plaza Bucuresti.

Thomas si prietenii sai, Bob Constructorul, Angelina Balerina si alte personaje indragite de cei mici, le dau intalnire copiilor in luna septembrie, deoarece JimJam, postul de televiziune dedicat prescolarilor, lanseaza Vremea Povestilor, un eveniment maraton de citit povesti, pe care cei mici nu trebuie sa il rateze.

JimJam, un canal pentru copii cu varste intre 1 si 6 ani, prezinta unele dintre cele mai iubite personaje cum ar fi Bob Constructorul si Angelina Balerina, alaturi de Thomas si prietenii sai, Barney si Pompierul Sam. Canalul lanseaza un bloc nou de programe, intitulat Vremea Povestilor, incepand din 5 septembrie la orele 11:00 si 18:00 in fiecare saptamana, cu episoade speciale din desenele preferate ale celor mici.

 

Pentru a celebra, JimJam impreuna cu magazinul Diverta Plaza Bucuresti, organizeaza un turneu de lectura de carte pentru copii. In datele de 16 si 23 septembrie, incepand cu ora 11:00, copiii se vor putea bucura de povesti minunate in lectura unor actori indragiti, concursuri cu premii si intalniri in exclusivitate cu mascotele Bing si Bong din renumitul serial "Micutele planete" difuzat de JimJam!

"JimJam este instrumentul ideal care vine in ajutorul parintilor, deoarece programele noastre au fost create special pentru a contribui la dezvoltarea sociala, emotionala si intelectuala a copiilor", declara Wayne Dunsford, managerul canalului JimJam.

"Cu ocazia turneului Vremea Povestilor suntem nerabdatori sa cunoastem miile de fani mici, care adora aventurile Locomotivei Thomas, ale lui Bob Constructorul si ale celorlalti prieteni ai lor", adauga Wayne Dunsford.

Pentru mai multe informatii despre programul Vremea Povestilor, precum si despre evenimente, vizitati www.jimjam.tv.

Premierele Vremea Povestilor din 19 septembrie incep cu un episod special din serialul Vantul prin salcii, urmat de Thomas si prietenii sai – Cu toata viteza inainte, in data de 26 septembrie, numai la JimJam.

15 septembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre