Ducesa de Cambridge, insarcinata pentru a treia oara!

/ / Modificat: 2017-09-27
Ducesa de Cambridge, insarcinata pentru a treia oara!

Casa Regala a Marii Britanii a anuntat ieri ca Printul William si sotia sa, Kate Middleton, asteapta cel de-al treilea copil. "Ducele si Ducesa de Cambridge sunt fericiti sa anunte ca Ducesa de Cambridge este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Regina, precum si membrii ambelor familii sunt foarte incantati de veste", se arata in comunicatul dat publicitatii de catre Palatul Kensington - resedinta familiei regale britanice.

Zvonuri potrivit carora cei doi si-ar mai dori inca un copil au aparut de mai multa vreme, in ciuda faptului ca sotia lui William a suferit la ambele sarcini anterioare de Hyperemesis gravidarum (sarcina toxica) – o problema medicala caracterizata prin greata severa, varsaturi, scadere in greutate si dezechilibru electrolitic.

Ducele si Ducesa de Cambridge mai au doi copii: Printul George, care tocmai a implinit patru ani in luna iulie, si Printesa Charlotte, care a avut aniversarea de doi ani in luna mai.

In prezent, Kate Middleton se afla la Palatul Kensington, fiind sub supravegherea medicilor mai ales pentru starile de rau care o impiedica sa isi desfasoare toate activitatile zilnice. Chiar a fost nevoita sa amane o aparitie publica - la Centrul de Copii Hornsey Road din Londra, din pricina problemei medicale de care sufera si la a treia sarcina.

Cea mai recenta aparitie publica a fost pe 30 august, cand a participat la ceremonia de comemorare a 20 de ani de la decesul Printesei Diana.

Ducesa de Cambridge, in varsta de 35 de ani, provine dintr-o familie cu trei copii, iar sotul ei, Printul William, mai are un frate mai mic - Printul Harry. Cei doi sunt fii ai Printesei Diana si ai Printului Charles.

Cel de-al treilea copil al cuplului regal va fi al cincilea pe linia succesiunii la tron, dupa Printul Charles, Printul William si cei doi copii pe care acesta ii are deja, astfel ca Printul Harry se va situa abia pe locul al saselea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familia regala britanica Kate middleton Kate middleton copii

Articole recomandate

Citeste si despre