Doua serii noi de desene animate la Jim Jam

/ / Modificat: 2013-03-26
Doua serii noi de desene animate la Jim Jam

angelina_balerinaAngelina Balerina

In fiecare sambata la ora 11:00 si la ora 20:00

Micii telespectatori ai canalului JimJam sunt invitati sa urmareasca o noua serie de povestiri cu Angelina Balerina.

In luna aprilie, JimJam prezinta doua episoade speciale - Dansul de printesa al Angelinei in data de 9 aprilie si Angelina calatoreste cu vaporul in data de 23 aprilie.

In episodul "Angelina Balerina: Dansul de printesa al Angelinei" veti fi martorii pregatirilor trupei de soricei pentru baletul special care trebuie pus in scena la Palatul Regal, in cinstea Reginei Seraphina. Intrucat Angelina este cea care regizeaza baletul, ea isi atribuie rolul principal din Frumoasa Adormita. Regina insa protesteaza, dorind ca rolurile principale din spectacol sa fie distribuite fiicelor sale, chiar daca acestea nu au pic de talent.

"Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporul" aduce noi aventuri ale soriceilor. Acestia se pregatesc pentru o calatorie lunga catre Dacovia, unde vor lua parte la un eveniment special. In timp ce va calatori pe vapor, Angelina il va cunoaste pe nepotul Doamnei Lily, marinarul Yuri.

JimJam mai pregateste o surpriza si ofera micutilor o ora intreaga de episoade cu Angelina Balerina care vor putea fi vizionate in 2, 16 si 30 aprilie.

igloo_glooEditie speciala: Igloo- Gloo

In fiecare duminica la ora 11:00 si la ora 16:00

Telespectatorii postului JimJam sunt invitati sa urmareasca o editie speciala a maratonului Igloo – Gloo.

Igloo-Gloo este un serial cu papusi, avandu-i ca protagonisti pe Snowflake si Snowball, doi pui de foca.

In fiecare episod, cei doi se joaca cu cate un obiect ce pare sa cada din cer. Printre lucrurile care ajung la ei in mod miraculos se numara sosete, oua, chei si un ghiveci pentru flori.

In episodul "Pantalonasii rosii de catifea", o pereche de pantaloni rosii cad din cer. Snowflake si Snowball descopera sunetul scos de fermoar si reusesc chiar sa faca un numar de magie, folosind pantalonii pe post de turban si urechi de iepuras.

Intr-un alt episod, cei doi pui se trezesc cu un ceas desteptator. Curiosi din fire, ei se familiarizeza rapid cu ticaitul noului obiect si cu numerele acestuia. Dar ceasul nu este unul obisnuit: cateodata el nu se misca deloc, iar cu alte ocazii ceasul zbarnaie si se invarte foarte repede.

Cand o banana ajunge la Snowflake si la Snowball, distractia celor doi atinge cote maxime. Dupa ce se chinuie sa o desfaca, micutii se delecteaza cu gustul ei nemaipomenit. Voia buna de abia acum incepe, incrucat ei descopera ca o coaja de banana poate fi o pelerina buna, o sanie perfecta sau chiar o unealta de pescuit.

Puii de foca continua sa se disteze cu numeroasele obiecte care li se par ca ajung la ei din cer: o oala de gatit, o mustata, baloane si multe altele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre