Doinita, bucatareasa casei tale

/ / Modificat: 2013-01-16
Doinita, bucatareasa casei tale

In 13 ani de lucru in mediul corporatist, lipsa timpului m-a facut sa mananc fara sa ma hranesc, sa mananc pe apucate si fara gust. Ma uitam in jurul meu, la colegi de serviciu, la prieteni si observam ca multi dintre ei aveau un comportament de consum la fel de nesanatos: sareau peste mese, mancau pe fuga si de cele mai multe ori fast-food. Eu aveam mereu aceeasi scuza: nu am timp de gatit, iar week-end-ul incercam sa-l petrec cu alte activitati dragi mie.

Si atunci, ideea mi-a venit natural. De ce sa nu angajam un bucatar, sa vina in bucataria noastra si sa ne gateasca mancaruri bune, pentru toata casa? Asa s-a nascut "Doinita, bucatareasa casei tale!". Pentru a da autenticitate conceptului, Doinita este  o bucatareasa cu experienta, dornica sa ii ajute pe cei preocupati de modul in care se hranesc.

Meniul il stabilim impreuna, fie cu mancarurile care va plac, fie cu cele pe care va doriti sa le incercati. Avem intotdeauna cateva idei la indemana, daca sunteti in cautare de ceva nou. Am adunat retete diverse si abia astept sa va bucurati de savoarea lor.

Ingredientele le puteti achizitiona voi sau, daca nu sunteti prea incantate sa mergeti la piata, la hipermarket sa cumparati cele necesare, o putem face tot noi.

De asemenea, daca va place sa petreceti timpul liber cu prietenii intr-un mod inedit, va putem crea un context armonios avand ca pretext gatitul. Gatim impreuna cateva feluri de mancare, invatam mici trucuri, va ghidam pe parcurs si mancarea este gata!

In plus, daca doriti sa organizati petreceri acasa la voi, noi va ajutam cu toate pregatirile culinare in propria voastra bucatarie. Gatim mancaruri alese pe gustul vostru si lasam bucataria curata.

Cand ai o bucatareasa de inchiriat in bucataria ta, avantajul este ca stii ce mananci si nu mai ai intrebari privind igiena preparararii, prospetimea ingredientelor sau calitatea. Mananci sanatos si ai timp liber pentru tine si cei dragi!

Daca va place idea, puteti afla detalii la 0721.446.795 sau la adresa de email doinita@bucatareasacaseitale.ro. Ne puteti cunoaste mai bine pe www.bucatareasacaseitale.ro.

Asiguram serviciul  in orice colt al Bucurestiului, inclusiv zonele limitrofe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre