Disneyland Paris, la doar o poveste distanta!

/ / Modificat: 2011-01-26
Disneyland Paris, la doar o poveste distanta!

Biotics si Biotics Baby ti-au pregatit o surpriza de neratat: intra pe site-ul scrieopoveste.ro, scrie o poveste urmand imaginile si poti castiga o excursie pentru doi adulti si doi copii la Disneyland Paris.

Mai poti castiga un week-end de poveste fara copii, 5 premii constand in cate o excursie la munte pentru doua persoane si un voucher de 100 de euro pentru a asigura o bona copilului/copiilor si 5 premii constand in editarea in format de lux a povestilor castigatoare.

Pentru problemele digestive ale celui mic poti apela cu incredere la Biotics. Pentru linistea sa, o poveste face minuni.

Intra pe site, scrie o poveste pentru micutul si intra in concurs!

Probioticul Biotics Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util si in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareii), dar si in cazul copiilor alergici (Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre