Disney Junior se lanseaza in Romania

/ / Modificat: 2012-03-05
Disney Junior se lanseaza in Romania

Disney a anuntat lansarea Disney Junior, un nou canal multiplatforma pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora, gazduit in Romania de RCS & RDS incepand cu 1 martie 2012. 

Disney Junior va emite zilnic si va deveni casa personajelor preferate din serialele indragite de la Disney, cum ar fi „Clubul lui Mickey Mouse”, „Moto-animalutele din jungla”, „Manny Iscusitul”, „Agent Special Oso”, dar si seriale noi, precum „Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” si „Aventurile Zanelor Disney”.

Lansarea Disney Junior este urmatorul pas din strategia globala a Disney pentru prescolari si continua succesul blocului de programe pentru juniori, care a fost lansat in Romania pe Disney Channel in 2009.

“Disney Junior combina mostenirea fara egal de povesti clasice de la Walt Disney, cu personaje indragite, muzica antrenanta si invatare prin joc pentru a oferi o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora. Canalul TV dedicat va pastra cele mai bune programe ale blocului Disney Junior si in acelasi timp va introduce noi programe potrivite publicului existent si fidel”, a declarat Maciej Bral, Vice-Presedinte si General Manager Disney Channels CEE.

Disney Junior s-a lansat in EMEA din mai 2011 cu rezultate record si este acum disponibil in 109 tari, in 13 limbi, reprezentand 37 milioane de gospodarii in total.

De la lansarea in Romania a blocului de programe pe Disney Channel pana la finele anului (1 iunie – 31 decembrie 2011), Disney Junior a fost vizionat de 5.6 milioane de telespectatori 4 ani+ (27%), dintre care 1.3 milioane au fost copii cu varste intre 4-14 ani (60%) si 663.000 copii intre 4-9 ani (58%). Mai exact, Disney Junior a fost vizionat de 1 din 4 telespecatori si 3 din 5 copii din Romania.

Disney Junior va avea premiera in Romania pe RCS & RDS pe 1 martie 2012.

Pentru informatii suplimentare, vizitati http://www.disneyjunior.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre