Disney Junior lanseaza "Aventurile Tinerilor Jedi" pe 4 mai, cu ocazia Zilei Razboiului Stelelor

/ / Modificat: 2023-05-03
Disney Junior lanseaza

Aceasta este prima serie pentru prescolari si elevi din clasele primare de la Lucasfilm

"Aventurile Tinerilor Jedi"

Bucuresti, 2 mai 2023- Un nou serial de animatie "Razboiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi" se lanseaza pe Disney Junior pe 4 mai, de Ziua Razboiul Stelelor. Serialul se adreseaza copiilor cu varste intre 3-7 ani si prezinta povestea unor tineri Jedi care pornesc in aventuri distractive si captivante in timp ce exploreaza galaxia. Prietenia, simtul responsabilitatii sau loialitatea sunt doar cateva dintre valorile pe care personajele din serial, si odata cu ele cei mai tineri telespectatori, le vor invata de la legendarul Maestru Yoda. Este primul serial pentru prescolari de la Lucasfilm si debuteaza cu 2 episoade pe 4 mai la 19:30, urmand ca noi episoade sa fie difuzate in fiecare weekend de la 9:30 la Disney Junior.

Noul serial le face cunostinta telespectatorilor cu tinerii Kai, Lys si Nubs, elevi ai scolii Jedi, care urmeaza un antrenament condus de Maestrul Yoda. Acestia sunt insotiti de prietenul lor Nash, care este pilotul navei "Crimson Hawk". Impreuna, eroii fac fata provocarilor pe care le intalnesc, amintindu-si tot ce au invatat in scoala Jedi. In fiecare episod, grupul de prieteni ajuta personajele pe care le intalnesc si, in acelasi timp, invata lectii importante despre valori precum prietenia, munca in echipa, responsabilitate, curaj si speranta. Serialul de animatie pune in lumina reflectoarelor personaje care fac alegerile corecte, dar prezinta si pericolele pe care le presupune luarea unor decizii gresite. Serialul de 25 de episoade le va permite telespectatorilor sa traiasca aventuri uimitoare si pozitive datorita povestilor surprinzatoare si a elementelor vizuale atractive.

Generatii la rand au crescut vizionand filmele si serialele Razboiul Stelelor. Acum, serialul „Razboiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi” le ofera si prescolarilor sansa de a se indragosti de aceasta lume, iar parintilor le ofera siguranta ca acest univers cunoscut lor le va fi prezentat celor mici intr-un mod interesant si adecvat varstei lor.

Puteti vedea trailerul serialului aici.

Urmariti "Razboiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi" in fiecare sambata si duminica la ora 9:30 pe Disney Junior.


Despre Disney Junior

Disney Junior reflecta legatura emoţionala pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior ii invita pe parinţi sa se alature copiilor lor pentru a trai experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, incorporand in acelaşi timp teme specifice de invaţare şi dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combina inegalabilele poveşti Disney şi personajele indragite de copii cu invaţarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutriţie şi stiluri de viaţa sanatoase, precum şi cu abilitaţile sociale. Printre cele mai indragite seriale de la Disney Junior se numara Bluey, Mickey Mouse: Aventuri incurcate, Eroii in Pijama.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Film animatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre