Disney Channel transmite premiera filmului original Bafta Charlie: Calatoria pe 17 decembrie 2011

/ / Modificat: 2011-12-14
Disney Channel transmite premiera filmului original Bafta Charlie: Calatoria pe 17 decembrie 2011

Serialul de comedie de mare succes de la Disney Channel „Bafta Charlie” da startul sezonului festiv cu primul film comic de aventuri al familiei Duncan, „Calatoria” ce va avea premiera sambata 17 decembrie la ora 09:30 pe Disney Channel.  In reluare pe 7 ianuarie 2012, la 18:00.

Cu senzationala Bridgit Mendler in rolul principal, filmul original de la Disney Channel promite sa aduca mai multe aventuri, emotii si de doua ori mai multe zambete pe micile ecrane in aceasta iarna.

In acest nou film, mult indragita familie Duncan pleaca in Palm Springs pentru a-si petrece acolo vacanta, insa lucrurile se complica inevitabil atunci cand Teddy si Amy sunt despartite de restul familiei in aeroport – cu doar 3 zile inainte de Craciun! Sortii fiindu-le potrivnici pe masura ce ziua de Craciun se apropie, Teddy este hotarata sa isi reuneasca familia utilizand toate formele de transport (autobuz, masina, autostopul si chiar o bicicleta tandem) pentru a ajunge la sarbatoarea de Craciun destul de neconventionala din acest an.

De cand a avut premiera pe Disney Channel UK in noiembrie 2010, „Bafta Charlie” s-a situat pe cel mai bun loc in randul lansarilor de seriale din toate timpurile in primele 6 saptamani de transmisie. In prezent, este transmis in 169 de tari si in 32 de limbi diferite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre