Designers for Kids creeaza prima colectie in house - Iepuras Dragalas by DFK

/ / Modificat: 2014-04-11
Designers for Kids creeaza prima colectie in house - Iepuras Dragalas by DFK

1, 2, 3...a inceput goana iepurasilor, prin garderoba copiilor. Prima colectie semnata de echipa "in house" a casei Designers for Kids isi propune joaca cu imprimeuri cu iepurasi, nu intamplator, ci chiar inainte de Sfintele Pasti. Colectia este dedicata fetitelor si baietilor laolalta. 

Fetitele pot alege sa poarte in zi de sarbatoare dar nu numai, pantaloni, bluze cu guler "urechi de iepuras", maiouri pe spatele caruia sta ascuns un iepure ce-ti lasa la vedere doar codita,  sau rochite cu funde imprimate, printre faldurile carora alearga alti urecheati. 

Colectia pentru baieti este o premiera pentru Designers for Kids si are ca elemente pantaloni "cool" cu betelii in diverse culori si imprimeuri, tricouri cu buzunare aplicate sau tunici racoroase de vara, asortate minunat la pantaloni. 

Hainutele sunt colorate in portocaliu "morcov", verde "primavara", roz "flori de mar", alb "inocenta",  bleu "lavanda", albastru denim si galben "solar",  printre care se ascund iepurasi. 

iepuras_dragalas

Creatiile Iepuras Dragalas by DFK pot fi achizitionate din magazinul online www.designersforkids.ro, iar comunitatea parintilor interesati de haine pentru copii cu varste intre 3 si 12 ani se afla pe https://www.facebook.com/DesignersForKids .

 iepuras_dragalas2

Designers for Kids, lansat in luna martie 2013 este un proiect unic pe piata de fashion din Romania, care isi propune sa promoveze si sa realizeze un univers al designului romanesc pentru copii. Acest univers este  creat in colaborare cu designeri de renume dar si cu tinere talente, invitati sa semneze colectii tematice.

George Neagu, Rhea Costa, Andreea Raicu, Malvensky, Parlor, Carla Szabo si Mihaela Glavan sunt designerii romani care au raspuns pana acum invitatiei de a-si extinde universul creativ si in lumea celor mici.

Conceptul are si o latura sociala, campania "imbraca un copil", prin care o parte din vanzari sunt directionate spre copiii defavorizati. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre