Deficit de fier? Feroglobin este solutia!

/ / Modificat: 2017-03-22
Deficit de fier? Feroglobin este solutia!

Te simti mereu obosita? Nu te poti concentra? Racesti des? Cauza ar putea fi lipsa fierului. Pe langa aceste simptome neplacute, riscurile unui deficit de fier nu sunt deloc de neglijat. Fierul asigura transportul oxigenului si al substantelor nutritive in organele vitale ale corpului, prevenind anemia.

Avand in vedere ca in procesul de absorbtie al fierului si in formarea globulelor rosii participa multe elemente nutritionale, in cazul unei anemii, suplimentarea doar cu fier are efecte mai mici asupra rezultatului tratamentului, decat daca ar fi administrate toate elementele implicate in mentinerea hemoglobinei la un nivel normal!

De aceea este important si mai util sa se administreze un supliment ce contine o cantitate moderata de fier (fiind astfel bine tolerat gastrointestinal), dar si cu vitamine B, acid folic, zinc, mangan.

Vavian Pharma propune suplimentul alimentar Feroglobin!

Cu o formula unica ce contine fier, dar si vitamine (B6, B12, acid folic) si minerale (zinc, cupru, mangan, iod), Feroglobin contribuie la:

- formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei;
- transportul normal al oxigenului in corp;
- functionarea normala a sistemului imunitar.

NOU! Feroglobin se gaseste acum si intr-o formula placuta, usor de folosit - Feroglobin FIZZ - capsule efervescente ce se dizolva in apa si formeaza o bautura racoritoare cu gust placut de portocale. Capsulele contin si vitamina C, care ajuta la absorbtia fierului, dar si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mai multe informatii despre Feroglobin: magazinvavianpharma.ro/suplimente-nutritive/feroglobin-capsule-256 sau in farmacii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fier

Articole recomandate

Citeste si despre