De Sarbatori, daruieste o felicitare din inima!

/ / Modificat: 2012-11-23
De Sarbatori, daruieste o felicitare din inima!

Fiecare dintre noi ar trebui sa se bucure de feeria Sarbatorilor de iarna, de luminile care impodobesc brazii si cladirile, de fulgii de zapada, de mirosul de placinte si cozonaci care ne intampina cand intram in casa. Si copiii aflati in protectia Statului au dreptul la toate acestea. De aceea, pentru a le face Sarbatorile mai frumoase, Fundatia Hope and Homes for Children Romania a initiat Campania Felicitari din inima, prin care a pus in vanzare o serie de felicitari desenate si pictate chiar de copiii pe care ii sprijina.

HHC Romania va pune la dispozitie pe site-ul www.felicitaridininima.ro 11 felicitari dintre care o puteti alege pe cea potrivita celui caruia doriti sa i-o trimiteti. Un click pe fiecare felicitare va va da amanunte si despre cel sau cea care a pictat-o. Aceste felicitari sunt mult mai bogate in sensuri decat cele obisnuite. Au fost create de copii pentru care acest proiect a insemnat o treapta in plus in descoperirea de sine. Au investit in ele tot talentul si sensibilitatea pe care si le-au cultivat in timp.

Fundatia Hope and Homes for Children isi are sediul in Marea Britanie, dar are filiale deschise in Ucraina, Romania, Republica Moldova si in Africa. HHC Romania a luat fiinta in 1998 si de atunci nu si-a incetat activitatea in reformarea sistemului de protectie a copilului din tara noastra. A inchis toate institutiile de tip vechi din zona Maramuresului, a reintegrat copiii fie in familiile de provenienta, fie in sistemul de asistenta maternala, fie in case de tip familial.

Practic, din orfelinatele de tip vechi care gazduiau sute de minori pentru ingrijirea carora personalul era insuficient, copiii au ajuns astazi sa traiasca in conditii cat se poate de apropiate de normalitate. Ei sunt ajutati sa isi descopere talentele, sunt sprijiniti sa se integreze in societate si ajutati sa isi gaseasca drumul potrivit fiecaruia. Avand ca deviza «O casa si o familie pentru fiecare copil!», HHC Romania este activ si in domeniul prevenirii abandonului copiilor, punandu-le la dispozitie familiilor nevoiase toata asistenta necesara pentru pastrarea componentei sale.

Campania Felicitari din inima derulata de HHC Romania nu este la prima editie. Anul trecut s-a bucurat de un succes notabil dupa ce s-au vandut 5.000 de felicitari. Anul acesta membrii HHC isi doresc ca acest numar sa creasca. Toti banii stransi vor fi utilizati de Fundatia HHC pentru a le oferi copiilor Sarbatori cu adevarat fericite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre