Cursuri de dezvoltare personala pentru copiii supradotati

/ / Modificat: 2013-02-11
Cursuri de dezvoltare personala pentru copiii supradotati

Centrul Amadeus IQ pentru psihodiagnoza si dezvoltare personala a copiilor supradotati deruleaza programe de cunoastere (screening) a potentialului intelectual al copiilor incepand cu varsta de 3 ani, pentru a realiza o corelatie corecta, naturala, intre acest aspect si posibilitatile de dezvoltare socio-emotionala a copiilor.

Asadar, tratam educatia ca un tot unitar in ceea ce priveste dezvoltarea cognitiva si pe cea socio-emotionala si va propunem module de dezvoltare atat din perspectiva inteligentei cognitive, cat si a celei emotionale. Astfel, cursurile noastre pun accent pe dezvoltarea aptitudinilor intelectuale (acele aptitudini prin care se manifesta la un nivel ridicat procese ca memorarea, gandirea, imaginarea, limbajul, intuitia) si a abilitatilor socio-emotionale.

Modalitatea prin care se deruleaza activitatile noastre este jocul sub diverse aspecte si cu diverse grade de dificultate, metoda proiectelor, teatrul, pantomima, dansul .

Cursurile noastre se vor derula incepand cu luna martie 2013 in Bucuresti (de luni pana vineri inclusiv, intre orele 16-17 si 17-18 si sambata intre orele 10- 15), iar inscrierile se vor face pe adresa sanda@amadeusiq.ro sau telefonic la numarul 0771.602.487.

Cursurile sunt precedate de o sesiune de testare (iq screening) prin care vom realiza un profil al fiecarui copil cu privire la potentialul sau intelectual. Cursurile noastre se deruleaza pe grupe de varsta si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani.

Pretul unui modul este de 150 Ron pe luna. Mai multe detalii aflati vizitand PROGRAM DE ACTIVITATI SI PRETURI CENTRUL AMADEUS IQ.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre