Cum poti creste copii fericiti? Seminar pentru parinti

/ / Modificat: 2011-03-14
Cum poti creste copii fericiti? Seminar pentru parinti

In cadrul campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?" am avut deja 3 seminarii online in care am vorbit despre cum gestionam comportamentele de crize isterice, frustari, suparari si momente neplacute cand in viata de familie intervine un divort, o despartire.


Pentru saptamana viitoare, marti 15 martie ora 19.00, va lansam o provocare!


De data aceasta va surprindem cu un workshop ce se va tine la Centrul Educational cu maxim 20 parinti pentru a discuta tema "Domnul Goe cel fericit".

De ce facem acest lucru?


Pentru ca este o tema despre comunicare, despre modul in care comunicam cu copilul nostru, ce idei ii sadim in minte, cum il ascultam pentru a-l intelege ce isi doreste, cum reusim noi parintii sa ne bagam pe sub pielea copilului si sa ne perceapa ca pe un prieten bun si pana la urma un bun confident.

Copiii pot fi fericiti, pot vedea in parintii lor un partener de incredere si un confident, insa totul depinde de cum gestionam comunicarea inca de cand se nasc.

Vom mai vorbi despre sentimente si modele in viata copilului si, mai mult decat atat, tema implica joc si un schimb de rol. Haideti sa ne punem in pielea copilului!

Pentru inscrieri, trimiteti un email la contact@centru-iuliapantazi.info si precizati varsta copilului pentru a pregati workshopul cat mai adaptat varstelor copiilor vostri.


Daca aveti prieteni cu copii care credeti ca ar avea nevoie de aceste informatii, nu ezitati sa le impartasiti si lor.

Workshopul face parte din campania Domnului Goe si nu percepem taxa de participare.

Centrul Educational pentru copii si parinti Iulia Pantazi

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre