Cum comunici sau cum ai vrea sa comunici cu copilul tau?

/ / Modificat: 2009-11-17
Cum comunici sau cum ai vrea sa comunici cu copilul tau?





 

Seria de conferinte "Intalnirea cu copilul tau" se lanseaza in 25 noiembrie printr-un eveniment dedicat parintilor cu copii in clasa intai.

Sa fii parinte presupune sa tii pasul cu varstele si nevoile copilului tau, sa te adaptezi continuu. Legatura parinte-copil este una foarte speciala, care necesita mult mai mult timp si implicare din partea adultilor.

Conferintele "Intalnirea cu copilul tau" vor avea loc periodic, se vor adresa in mod direct parintilor, iar fiecare intalnire va avea un alt subiect in functie de categoriile de varsta ale copiilor: 0-2 ani, 3-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.



Prima conferinta
din data de 25 noiembrie de la Palatul National al Copiilor este dedicata parintilor care au copii in clasa intai. Pe durata celor 2 ore, acestia vor participa in mod interactiv la dezbaterile sustinute de un trainer cu o vasta experienta: Psiholog Mirela Horumba - specialist in psihologia familiei, a cuplului si copilului - si de invitatii acestuia.

Un concept inedit, care isi propune sa completeze si sa depaseasca modelul clasic al intalnirilor care ii au ca protagonisti pe parinti. O altfel de "scoala": atat prin faptul ca se adreseaza parintilor, cat si prin tematica si modul de abordare.

Obiectivul principal al acestor conferinte il constituie autocunoasterea si dezvoltarea potentialului propriu de parinte prin cunoasterea si invatarea de modele eficiente de educatie, prin metode experientiale.



17 noiembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre