Cu laptic si cereale bebe mic masina are!

/ / Modificat: 2011-03-21
Cu laptic si cereale bebe mic masina are!

Participa si tu la promotia Milupa si spune-ne aici povestea ta!

Pe langa o nutritie echilibrata, Milupa a oferit deja multe surprize bebelusilor castigatori ai promotiei "Cu laptic si cereale, bebe mic masina are!".

Mai ai si tu timp pana pe 4 aprilie sa castigi o masina sigura pentru bebelusul tau, unul dintre cele 100 de premii constand in produse Milupa, timp de un an, sau unul dintre cele 10 scaune auto pentru copii. Tot ce trebuie sa faci este sa inscrii codul de pe ambalaje pe milupa.ro, sectiunea Promotie.

Te asteptam si pe tine sa ne spui povestea aici! Iata ce ne marturisesc cativa dintre castigatorii de pana acum:

Manuela Andrei – " Este prima data cand particip la un concurs!"

"Am aflat despre promotie chiar de pe cutiile de laptic Milumil, este lapticul nostru satios si sanatos care ne-a salvat de la nopti albe. Este pentru prima oara cand am participat la un concurs, gandindu-ma ca oricum niciodata nu am castigat, insa poate de data asta bebe va avea mai mult noroc... si iata ca a avut!

Ceea ce este uimitor este faptul ca exact codul care a iesit castigator a fost cel pe care m-am chinuit o zi intreaga sa-l introduc. Dupa ce am trimis un mail si am scris problema pe care o intampinam, mi s-a raspuns ca a fost o eroare de site si m-au rugat sa reintroduc codul - sa fie soarta sau nu, dar uite ca exact acest cod ne-a adus bucuria in casa.

Eram acasa cand am primit vestea, iar faptul ca suntem castigatorii produselor Milupa pentru un an de zile a fost ca o raza de soare in casa noastra si ne-a bucurat foarte tare. Am sunat familia (mamaie, tataie, tati, prietenele mele), insa parca tot nu-mi venea sa cred ca micutul Eduard este un adevarat NOROCOS.

Eduard este in permanenta cu zambetul pe buze, rade mereu. Ii place foarte mult sa stea in patutul lui inconjurat de jucarii, iar de acolo iti zambeste si iti face ziua mult mai fericita."

Cristina Burlan – "Am primit vestea exact de ziua baietelului meu"

"Am aflat despre promotie cumparand lapte formula pentru copil, il folosim inca de la 6 luni. M-am gandit sa particip, cu toate ca nu am castigat niciodata nimic.

Vestea am primit-o pe 21 februarie, exact de aniversarea de un an a baietelului meu.

Copilul meu are un an si 3 saptamani si este un scump. Alimentatia lui actuala este destul de diversificata, cu toate ca uneori mai face nazuri la mancare. Ii place sa se joace, sa se uite la cantece pentru copii la calculator, sa mearga la plimbare si sa exploreze tot felul de lucruri noi.

Cea mai haioasa intamplare a fost de curand. Sotul meu a mers in camera lui sa vada daca s-a trezit si nu l-a gasit in pat. Eric era dupa usa si se juca cu o cutie de lapte. Tatal sau a fost foarte speriat, dar cand l-a vazut razand dupa usa s-a linistit."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre