Copilul tau invata valorile umane prin joaca

/ / Modificat: 2009-10-12
Copilul tau invata valorile umane prin joaca





 

O copilarie mai buna, un viitor mai bun. Cu aceasta premisa, Imaginarium, prezinta Colectie Toamna-Iarna 2009, o selectie complexa de peste 2000 de  produse, cu care compania spaniola isi propune sa recastige valorile pure ale jocurilor de copii.  

Noua colectie Imaginarium este o selectie exclusiva de produse creata de experti si dezvoltata sa ofere valoare absoluta pentru educatie si formare, imaginatie si creativitate, veselie si energie, neastamar intelectual si timp in familie.

"Daca jucariile joaca un rol important in dezvoltarea mentala a unui copil, este de dorit sa reintroducem natura lor real ludica si inocenta, sa ne intoarcem la valorile educationale pure pe care trebuie sa se bazeze si pe care se pare ca le-am uitat", spune Felix Tena, Presedinte si fondator Imaginarium.

In Imaginarium fiecare zi este dedicata educatiei copiilor: produsele noastre promoveaza valori fundamentale pentru viata: educatie si formare, imaginatie, creativitate, veselie si energie, neastamar intelectual si timp petrecut in familie.  

Toate produsele Imaginarium, pe langa calitatile speciale precum calitatea extraordinara si designul exclusiv, promoveaza valori umane, sociale si educative, devenind astfel cea mai buna alegere. Mai mult, in acest sezon va fi si mai usor pentru oaspeti sa identifice valorile fiecarui produs pentru ca pe fiecare dintre acestea sunt aplicate stampile care le vor face mult mai usor de ales.

Colectia Imaginarium toamna-iarna 2009, creata pe baza cerintelor pietei actuale, raspunde preocuparilor parintilor legate de ceea ce isi doresc si au nevoie copiii lor. In acest sens Imaginarium isi reafirma angajamentul de a asigura calitate maxima si siguranta in toate produsele, cerand si indeplinind ca intotdeauna cele mai stricte standarde mondiale pe aceasta tema. Calitatea este acompaniata de cele mai bune preturi cu singurul scop de a imbunatati si oferi oaspetilor sai mai multa valoare.

Bebelus

Din momentul in care s-au nascut, toate simturile copiilor incep sa se dezvolte. De aceea, este esential sa-i stimulezi pe fiecare, sa-i ajuti sa devina mai alerti si receptivi.  Dezvoltarea emotionala a copiilor incepe in primele luni ale vietii lor. De aceea, atentia ta, grija si afectiunea sunt toate mult mai importante in aceasta etapa.

Prescolar

Fiecare noua zi este o buna oportunitate de a invata lucruri surprinzatoare, de a descoperi forme, culori, sunete...

Copiii isi dezvolta primele abilitati manuale in etapa prescolara si incep sa-si exprime primele sentimente de afectiune. Este o etapa in care parintii pot imparti activitatile de zi cu zi si ii pot acompania in procesul lor de invatare constanta.

Pe roti

Un lucru atat de simplu ca miscarea este un pas inainte in dezvoltarea copiilor nostri. Alearga, sar, se urca in vehiculul lor la nesfarsit, facand risipa de energie si intarindu-si musculatura.

Fiecare miscare le ofera o extraordinara senzatie de libertate, ajutandu-i sa-si cunoasca corpul, sa aiba o mai buna coordonare si sa-si perfectioneze motricitatea.

Papusi

Sunt tovarasii lor de nedespartit, cu care impartasesc experiente si isi imagineaza situatii de zi cu zi; prietenii care ii ajuta sa isi imprtaseasca sperantele si temerile si incep sa inteleaga lumea din jurul lor.

Cu papusi incep sa foloseasca ablitatile sociale care ii vor ajuta sa creasca, absolut necesare pentru viata lor adulta.

Asa e casa mea

Fiecare detaliu al vietii cotidiene este pentru copiii nostri o ocazie de a invata lucruri utile pentru dezvoltarea lor personala. Ne imita, iau parte la activitatile casei si imagineaza noi situatii pentru a repeta cele invatate.

Jocurile de imitatie creaza o punte magica spre viata reala si de aceea Imaginarium ofera o gama larga de jucarii diferite care ii ajuta sa asimileze mai bine ceea ce au invatat.

Jocuri

Un joc este mult mai mult decat distractie. Inseamna sa inveti sa socializezi cu alti copii, sa-ti dezvolti abilitatile sociale, sa-ti controlezi emotiile...

Jocurile de masa au ingrediente esentiale pentru mintea copiilor prin care li se stimuleaza dezvoltarea intelectuala, li se imbogatesc cunostintele si dobandesc abilitati care ii vor transforma in persoane mai sigure si mai independente.

Tehnologie

Curiozitatea si dorinta de a invata apar la o varsta frageda. Este o perioada in care putem descoperi ce subiecte ii fascineaza pe copiii nostri si in care le putem trezi interesul pentru a invata lucruri noi.  

Exista multe modalitati de a ne initia cultural copiii: citind basme, ascultand muzica sau urmarind filme potrivite varstei lor. Se distreaza in timp ce isi imbunatatesc cunostintele si completeaza educatia.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre