Copilul.ro te invita la primul work-shop despre psihologia familiei

/ / Modificat: 2010-04-12
Copilul.ro te invita la primul work-shop despre psihologia familiei





 

Copilul.ro alaturi de Anca Munteanu si Claudiu Ganciu, specialisti in psihologia copilului, te invita la un work-shop despre intrarea la gradinita sau la scoala a copilului din perspectiva separarii de familie.

Ne propunem sa abordam pe larg acest subiect intr-un work-shop cu parintii, astfel incat, impreuna, sa ne apropiem si sa intelegem modul in care cei mici simt si gandesc aceasta schimbare din viata lor.

Scopul nostru este sa reusim sa ne amintim, sa imaginam si sa descifram cum se intampla lucrurile pentru cei mici in momentul acestei schimbari. Sigur ca fiecare copil simte altfel, asa cum si fiecare parinte simte altfel.

Locul

Work-shop-ul se va desfasura la Gradinita Curcubeul Magic din str. Intrarea Andrei Barseanu, nr. 3, sector 3 (in apropierea Postei Vitan).

Data

Sambata 24 aprilie, intre orele 10:00 – 12:30.

Costul unui bilet este de 50 lei. Plata nu se face in avans (se va face la inceputul work-shop-ului).

Asteptam intrebarile voastre pe topicul din forum dedicat acestui subiect: – link forum, pentru ca apoi sa aflati raspunsurile in cadrul work-shop-ului dedicat.

Inscrieri

Daca subiectul ti se pare interesant si iti doresti sa afli raspunsurile psihologilor la intrebarile tale, inscrie-te trimitand un e-mail cu datele tale la info@copilul.ro.

Atentie! Numarul de locuri este limitat!

Pentru o mai buna interactiune si pentru a putea raspunde tuturor intrebarilor voastre, work-shop-ul va avea un numar maxim de 15 participanti.

Asteptam intrebarile voastre pe topicul din forum dedicat acestui subiect: Intrarea la gradinita sau la scoala - forum, pentru ca apoi sa aflati raspunsurile in cadrul work-shop-ului desfasurat la Gradinita Curcubeul Magic, in 24 aprilie.

Anca Munteanu este specialist in psihoterapie si consiliere psihologica pentru copii, adolescenti si parinti la Centrul pentru Psihologie de Actiune si Psihoterapie (CPAP).

Ea insasi mama a doi copii si avand o experienta de peste 10 ani in lucrul cu cei mici, Anca Munteanu este un adevarat sprijin pentru mamicile din comunitatea Copilul.ro, oferindu-le raspunsuri la intrebari si probleme pe forumul nostru in cadrul discutiilor in direct (in fiecare luni seara de la 20:00 la 23:00).

Claudiu Ganciu este psiholog, specialist in psihodrama si psihoterapie si coordonator al Centrului de Psihologie de Actiune si Psihoterapie (CPAP). Format la Universitatea de Psihodrama Clasica din Milano, Claudiu Ganciu beneficiaza de o vasta experienta in activitatea de psiholog si psihoterapeut.

12 aprilie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre