Copiii pasesc pe luna la Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2009-09-23
Copiii pasesc pe luna la Baneasa Shopping City

 

Baneasa Shopping City continua seria evenimentelor dedicate copiilor prin intermediul unui nou proiect, "Kids on the Moon", care aduce pentru prima data in Romania conceptul de edutainment, o combinatie inedita intre divertisment si educatie.

Sub sloganul "Copiii pasesc pe luna", evenimentul promite o incursiune in lumea entuziasmanta a descoperirilor spatiale, intr-un cadru interactiv care ofera participantilor posibilitatea de a experimenta senzatiile unei calatorii in spatiu.

Astfel, in perioada 26 septembrie – 7 octombrie, copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani pot lua parte la o experienta inedita, in urma careia isi vor imbogati cunostintele despre Cosmos.

 

"Ne bucuram ca am putut aduce acest proiect de succes international in premiera in Romania, la Baneasa Shopping City, atat din punct de vedere al ofertei pe care centrul comercial o aduce clientilor sai, dar si pentru ca anul acesta este Anul International al Astronomiei. Consideram ca, alaturi de componenta de divertisment pe care o exploatam in majoritatea evenimentelor destinate publicului, de data aceasta putem adauga si una educativa, astfel incat copiii care ne viziteaza sa isi diversifice cunostintele", a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Shopping City.

"Copiii pasesc pe luna" include 3 parti distincte:

• zona culturala;

• un modul terestru;

• un modul lunar.

 

Zona culturala contine machete ale navelor spatiale, fotografii inedite din spatiu, dar si o replica a costumului de astronaut purtat de Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe luna, alaturi de alte informatii legate de acest moment relevant in istoria omenirii.

In modulul terestru, copiii vor folosi ochelari speciali, cu ajutorul carora pot observa si intelege modul in care un robot distinge spatiul inconjurator. De asemenea, ei vor privi imagini inedite din spatiu, pentru o experienta senzoriala desavarsita.Modulul lunar
este zona cea mai apreciata de copiii, intrucat aici devin adevarati astronauti: vor purta casti si echipament de astronaut, vor pasi in spatiu, intr-un mediu special creat pentru a reda senzatia unei calatorii pe luna.

Alaturi de atractiile principale, vizitatorii pot admira replici ale costumelor de astronaut folosite in misiunea Apollo, machete ale navelor spatiale, o expozitie foto si o replica a sistemului solar. Copiii se pot fotografia intr-un cadru tematic special, ca amintire a experientei primei calatorii in spatiu si vor primi din partea Baneasa Shopping City diplome, cadouri si tichete discount din partea magazinelor Bebeloo, Champion, Du Parei au Meme, Ecco, GAP, Miniblu, Next, Okaidi si  Sergent Major.

23 septembrie 2009

Articole recomandate

Citeste si despre