CONCURS: Mos Craciun te trimite la Disneyland!

/ / Modificat: 2013-12-17
CONCURS: Mos Craciun te trimite la Disneyland!

Ce isi doresc copiii din Romania in acest an, de Craciun? Fie ca e vorba de o masinuta cu telecomanda, de un sac cu dulciuri, de o tableta sau de un camin fericit, adevarul.ro ii asculta pe cei mici si promite sa-l aduca pe Mos Craciun mai aproape de ei.

In perioada Sarbatorilor de Iarna, copiii pana in 12 ani se pot inregistra foarte usor in pagina aplicatiei, iar cele mai frumoase dorinte si mesaje vor fi rasplatite prin cadourile pe care Mosul le-a lasat pentru ei sub bradul "Adevarul".

Pe 27 decembrie juriul "Adevarul", aprobat de Mos Craciun, va face pe adevarul.ro clasamentul cu cele mai frumoase mesaje, iar cei care se vor regasi pe primele locuri vor avea parte de surprize din partea redactiei noastre: carti cu povesti fabuloase, cu super-eroii vostri preferati, CD-uri si audiobook-uri bilingve, papusi Disney si multe alte cadouri pe care le meritati! 

Pentru cel mai distribuit mesaj video, cu cel mai mare numar de share-uri in Facebook, Mos Craciun ne-a lasat sub brad Cadoul cel Mare: o excursie la Disneyland, Paris (impreuna cu familia)!

Sarbatorile de iarna, cea mai frumoasa perioada a anului, atunci cand ne e mai usor sa visam si sa ne dorim, incep astazi cu aplicatia video adevarul.ro pe care va invitam sa o folositi cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre