Concurs de scrima pentru copii

/ / Modificat: 2011-01-11
Concurs de scrima pentru copii

Asociatia Sportiva Clubul de scrima ENGARDE are onoarea de a va invita la un eveniment de o importanta deosebita pentru sportul romanesc: Kids Engarde – UNEFS Grand Prix.

O definitie clasica apartinand lui Moliere considera ca "scrima este arta de a lovi fara sa fii lovit". In trecut, scrima era un mijloc de realizare a duelurilor, iar astazi ea devine pur conventionala, concretizata in asaltul dintre doi sportivi, folosind una dintre cele trei arme: floreta, sabia sau spada, dupa reguli bine stabilite.

Concursul de scrima organizat in perioada 22 - 23 ianuarie 2011, in Sala de Jocuri din cadrul UNEFS (Facultatea de Sport din Bucuresti) este destinat tinerilor sportivi cu varsta de pana la 15 ani, proba de spada masculin si feminin, individual.

Copiii se vor duela conform regulamentului Federatiei Romane de Scrima, in conditii de deplina siguranta, iar cei victoriosi vor fi recompensati cu premii oferite de asociatie si de sponsorii competitiei.

Concursul va incepe la ora 10.00 in locatia amintita, iar intrarea este libera pentru orice doritor de inedit, iubitor de sport si pentru cei curiosi de tehnica si curajul micilor prichindei.

Mai multe detalii veti putea gasi pe olimpicii.ro si scrima.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre