Concurs de mima culinara pentru familia ta

/ / Modificat: 2011-03-23
Concurs de mima culinara pentru familia ta

maggiOdata cu venirea primaverii, Maggi demareaza o caravana nationala in 6 orase, in cadrul promotiei "Maggi 500 de familii fericite". In perioada 20 martie – 9 aprilie 2011, Maggi, alaturi de actrita Paula Chirila, vor organiza pentru prima data in Romania un concurs de mima culinara cu premii garantate pentru a descoperi si rasplati unele dintre cele mai fericite familii.

Lansarea campaniei va avea loc la Bucuresti, duminica, 20 martie 2011, incepand cu orele 12.00, la Carrefour Orhideea. Maggi ii asteapta pe toti parintii, bunicii, copiii, prietenii si vecinii lor pentru a petrece impreuna o zi de weekend cu premii si multa distractie.

"Alaturi de familie, traim intotdeauna cele mai frumoase momente, de la o plimbare in parc intr-o zi insorita, pana la cina delicioasa care ii aduna pe toti cei dragi in jurul mesei. Iar cand sute de familii sunt fericite, lumea e mult mai frumoasa! Vineri, 18 martie, lansam promotia nationala "Maggi 500 de familii fericite". Ne dorim sa le cunoastem, astfel ca, incepand de astazi, am pornit in cautarea celor mai fericite familii din Romania", declara Alina Dragomir, Business Manager Maggi.

paula_chirila_maggiPaula Chirila despre campania Maggi

"Carla Sofia ne-a schimbat complet sensul vietii si ne-a unit si mai mult, ca familie. Sunt nerabdatoare sa imparasesc acest sentiment de fericire cu oameni care simt acelasi lucru pentru cei dragi. Caravana "Maggi 500 de Familii Fericite" va fi ocazia perfecta pentru a-i cunoaste pe acestia si pentru a aduce zambete pe chipurile lor", declara Paula Chirila.

In perioada 18 martie – 6 mai 2011, in cadrul promotiei nationale "Maggi 500 de familii fericite", participantii pot castiga 100 de euro in fiecare ora, in intervalul 12:00-22:00! Trebuie doar sa trimita codul promotional de pe oricare dintre ambalajele produselor Maggi participante prin: SMS la 1877 (tarif normal in retelele Orange, Cosmote si Vodafone) sau sa il inscrie pe www.maggi.ro.

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro si la Infoline: 0800 8 637 853 (apel gratuit din reteaua Romtelecom). Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 210.540 RON.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre