Concurs culinar pentru copii in Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2012-06-07
Concurs culinar pentru copii in Baneasa Shopping City

Pe 9 iunie, Baneasa Shopping City va fi gazda unei competitii gastronomice pentru copii. Organizatorul concursului, revista Good Food, va reuni in zona Fountain Atrium finalistii Competitiei de gatit in scoli din cadrul Campaniei "Copiii in bucatarie".

21 de copii, ocupantii primelor trei locuri in campania derulata in sapte scoli, vor intra in competitie pentru a castiga premiul cel mare – o excursie de patru persoane la Good Food Show, Birmingham, Marea Britanie. Micii finalisti de sambata au participat la campania desfasurata in scoli, in perioada octombrie 2011 - iunie 2012. Scolile participante sunt Scoala Internationala Mark Twain, Scoala nr. 19 "Vasile Voiculescu", Liceul "Miguel Cervantes", Scoala nr. 133 "General I. Dragalina", Scoala nr. 49, Scoala nr. 179 si Scoala nr. 5 "C.M. Popescu".

In incinta Baneasa Shopping City, incepand cu ora 11.30, cei mici vor avea la dispozitie 30 de minute pentru a pregati trei feluri de mancare, cu ingrediente cat mai sanatoase: salata, sandwich si desert. Criteriile de departajare dupa care juriul si redactia Good Food vor desemna castigatorii vor fi gustul, apectul si originalitatea.

In plus, parintii celor mici vor putea intra si ei in concurs, avand sansa sa castige, prin tragere la sorti, un automobil Opel Meriva. Toti participantii vor fi apoi invitati sa asiste, de la ora 13.00, la premiera "Madagascar 3" in Grand Cinema Digiplex.

Pe tot parcursul evenimentului, desfasurat la Baneasa Shopping City, vor mai avea loc demonstratii de gatit pentru copiii prezenti, momente interactive si concursuri cu premii promotionale "Madagascar 3".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre