Concertul Mozart Rocks in beneficiul Asociatiei Telefonul Copilului

/ / Modificat: 2010-03-25
Concertul Mozart Rocks in beneficiul Asociatiei Telefonul Copilului

 

Luni, 12 aprilie 2010, la Sala Palatului, in intervalul orar 20.00 – 23.00, va avea loc cea de-a VII-a editie a concertului "Mozart Rocks", de aceasta data in beneficiul Asociatiei Telefonul Copilului. Un numar impresionant de personalitati din lumea muzicala si mass-media va face posibila desfasurarea de exceptie a acestui concert, in scop caritabil.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.ro (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti), la preturi intre 40 – 100 RON.

Societatea Filarmonica Lyra, initiator si organizator al proiectului "Mozart Rocks", se alatura Asociatiei Telefonul Copilului in cadrul campaniei "Pierdut" si sprijina demersul organizatiei de a aduna fondurile necesare pentru a intari capacitatea logistica si umana a acesteia de a raspunde tuturor copiilor la 116 111.

Evenimentul muzical original ofera o abordare inedita a muzicii clasice, prin combinarea sonoritatilor orchestrelor simfonice cu cele ale instrumentelor electronice moderne, in interpretarea unor piese celebre ale unor compozitori clasici: Bach, Beethoven, Brahms, Haendel, Strauss, Bizet si bineinteles, Mozart, dar si piese celebre ale rock-ului modern, intr-o orchestratie noua.

Clasicul si modernul se vor intalni din nou, evenimentul urmand sa-l aiba la pupitrul Orchestrei Filarmonicii "George Enescu" pe maestrul Tiberiu Soare, dirijor al Operei Nationale Romane, alaturi de invitati speciali. Veti avea ocazia sa ascultati atat piese de succes din concertele trecute, cat si piese noi, montate intr-o scenografie indrazneata, spectacolul vizual al proiectiilor, jocurilor de lumini si efectelor speciale completand universul sonor si facand din acest eveniment unul cu adevarat memorabil.

Costul biletului va reprezenta o donatie catre Asociatia Telefonul Copilului www.telefonulcopilului.ro, iar daca fiecare dintre noi va putea raspandi vestea si catre alti prieteni, cunoscuti, nu numai ca se vor bucura de un eveniment minunat, dar vor sti ca datorita gestului fiecaruia, strigatul de ajutor al cat mai multor copii va putea fi auzit la telefonul copilului.

Va invitam, asadar, la data de 12 aprilie, ora 20.00, la Sala Palatului, pentru a acorda sansa tot mai multor copii de a fi ascultati si sprijiniti de Asociatia Telefonul Copilului.

25 martie 2010

Articole recomandate

Citeste si despre