Cleopatra Stratan te trimite la Disneyland Paris

/ / Modificat: 2012-05-22
Cleopatra Stratan te trimite la Disneyland Paris

Cleopatra Stratan te trimite la Disneyland cu ocazia lansarii noului sau album intitulat "Melodii pentru copii", care va avea loc chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2012, printr-un concert la Sala Palatului.

Astfel, dupa concert, Cleopatra va extrage pe scena biletul care da ocazia unui pici sa plece la Disneyland insotit de un parinte si de familia Stratan.

Oricine poate participa la concurs atat timp cat achizitioneaza un bilet din orice categorie la concertul de pe 1 iunie si pastreaza cotorul pana la sfarsitul concertului, pentru a putea fi validat in caz de castig. Regulamentul complet al concursului se gaseste pe www.alltur.ro.

Albumul "Melodii pentru copii" este un disc compus in totalitate de catre Cleopatra, atat versuri, cat si linii melodice si este plin de elemente naive, versuri vesele si linii melodice "piticesti". Primul single va fi lansat in curand si cu siguranta va atrage atentia prin originalitate si creativitate.

Cleopatra va asteapta cu mic, cu mare, pe 1 iunie, la Sala Palatului, pentru a canta impreuna "Melodii pentru copii".

Biletele pentru concertul Cleopatra Stratan de la Sala Palatului din 1 iunie se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.  Acestea variaza in functie de categorii: Categoria 1: 120 lei, Categoria 2: 100 lei, Categoria 3: 70 lei si Categoria 4: 30 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Concert

Articole recomandate

Citeste si despre