Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real lanseaza campania Mos Craciun, bine ai venit!

/ / Modificat: 2013-12-17
Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real lanseaza campania Mos Craciun, bine ai venit!

Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real continua seria evenimentelor de succes incepute anul trecut si atat de apreciate de cei mici. Astfel, in perioada 12-22 decembrie, locatiile se vor transforma in adevarate scene de spectacol si ateliere. Scolile si gradinitele sunt invitate sa isi desfasoare aici serbarea de Craciun, iar Mosul nu se va lasa foarte mult asteptat si ii va recompensa cu generozitate pe micutii talentati. De asemenea, in cadrul atelierelor organizate, copiii vor putea sa deseneze si sa coloreze, dar si sa compuna scrisori cu care sa il sensibilizeze pe Mos Craciun.

In Centrul Comercial Arcade Pallady, magia Craciunului a venit mai devreme anul acesta, odata cu deschiderea magazinului Jumbo. In fiecare weekend copiii sunt intampinati cu multe surprize pregatite de catre ajutoarele Mosului.

Un lucru e sigur: in decembrie, Centrele Comerciale Arcade & Galeria Real asigura distractia si voia buna! Aici e lumea ta!

flyer_atelier

"Sarbatoarea Craciunului aduce zambete si bucurie, cuprinde sufletele tuturor si le incalzeste. In toate centrele comerciale administrate de Arcade Property Management , se aud deja clopotei si cantece. Desigur, cei mici sunt privilegiati. Special pentru ei vor fi organizate serbari, ateliere, vor fi pregatite numeroase cadouri si surprize. Va asteptam cu drag sa va convingeti!" , declara Ioana Laura Pasca, Director Marketing Arcade Property Management.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre