Cele mai noi animatii cu Tom si Jerry la un super pret!

/ / Modificat: 2011-02-03
Cele mai noi animatii cu Tom si Jerry la un super pret!

Luni, 7 februarie, Pro Video lanseaza in parteneriat cu ziarul Libertatea cele mai noi animatii cu Tom si Jerry la un pret special de doar 9.9 RON. In fiecare luni, timp de 6 saptamani, veti putea achizitiona cate un DVD oferindu-le celor mici o colectie de animatii care au facut istorie.

O productie Warner Home Entertainment, cele 6 volume cuprind cele mai recente episoade cu pisoiul Tom si soricelul Jerry din seria Kid-Pleasing TV. Aflati in situatii dintre cele mai diverse, dar si provocatoare, cei doi sunt nevoiti sa le faca fata: fie ca se lupta cu monstri, fie ca sunt intr-o permanenta competitie cu cainele Spike, ca participa la carnavaluri sau intra in contact cu religiile Orientului, Tom si Jerry sunt ori cei mai buni prieteni, ori cei mai aprigi dusmani.

Dar, in cele din urma, cel mai important este faptul ca, dincolo de orice rivalitati, cei doi ne ofera de fiecare data cate o lectie despre prietenie.

Nominalizata la diverse premii ale industriei de profil pentru scenariu, muzica sau voci, seria TV de animatii cu Tom si Jerry s-a bucurat de aprecierea nu doar a criticilor, dar si a telespectatorilor.

Bazate pe o grafica de exceptie si aducand un nou tip de umor, animatiile ii prezinta pe Tom si Jerry mai haiosi ca niciodata, intr-o serie de aventuri moderne.

Incepand de luni 7 februarie, Pro Video impreuna cu Libertatea iti ofera ocazia sa iti imbogatesti colectia personala de DVD-uri!

Cele mai noi animatii pe DVD cu Tom si Jerry pot fi achizitionate acum la un pret special, de doar 9.9 RON.

Povesti cu Tom si Jerry, din 7 februarie cu ziarul Libertatea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre