Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, la Sibiu

/ / Modificat: 2010-05-26
Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, la Sibiu

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se desfasoara anul acesta si in Sibiu.


Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se desfasoara anul acesta si in Sibiu.

Evenimentul are loc pe 1 iunie, in Parcul Sub Arini, intre orele 10:00 si 20:00.

Proiectul este realizat de asociatia Sport pentru Viata, infiintata de campioana olimpica Gabriela Szabo, alaturi de Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Evenimentul include numeroase activitati sportive pentru parinti si copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masa, gimnastica, competitii de atletism. De asemenea, vor fi  organizate si ateliere de TSA si de escalada pe panou. Cei mici vor primi premii si vor putea sa participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanti din Sibiu vor fi prezenti pe scena evenimentului, pentru momente artistice si sportive.

Copiii invata despre sport de la cei mai buni

La eveniment participa in mod activ campioni olimpici si mondiali, care ii vor invata pe copii sa faca sport. Vor fi prezenti: Gabriela Szabo (campioana mondiala la atletism), Monica Rosu (campioana mondiala la gimnastica), Diana Oprea (campioana mondiala la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrima) si Rica Raducanu (fost portar al FC Rapid).

"Ne bucuram foarte mult sa organizam Arenele de Joaca si la Sibiu", a declarat Gabriela Szabo, initiatoarea campaniei. "Speram ca cei mici sa se bucure de ziua lor de experiente unice si sa reusim sa le dezvoltam obisnuita de a face sport cat se poate de des", a incheiat campioana.

In cei patru ani de existenta, editiile Arenelor de Joaca au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo in 2006. Proiectul are ca public tinta copiii, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici ce importanta are sportul pentru sanatate si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor.

Mai multe informatii despre Arenele de Joaca puteti afla si pe www.blogpentruviata.ro.

Copilul.ro sustine proiectul Arenele de Joaca.

26 mai 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre