Cel mai indragit erou Cartoon Network, Ben Ten, se intoarce cu episoade noi

/ / Modificat: 2017-03-17
Cel mai indragit erou Cartoon Network, Ben Ten, se intoarce cu episoade noi

Ben Tennyson se intoarce sa salveze lumea cu noi episoade din seria „Ben 10”, la Cartoon Network! Noile episoade il prezinta pe energicul Ben, care, in timpul vacantei de vara, descopera Omnitrixul, un ceas misterios care il transforma in zece extraterestri prietenosi diferiti. Noile episoade vor putea fi urmarite la Cartoon Network, din 20 martie, de luni pana vineri, de la 15:05.

Cu noi extraterestri si raufacatori, noile episoade „Ben 10” ni-l prezinta pe Ben, care calatoreste prin tara alaturi de verisoara lui, Gwen, si de bunicul Max. Atunci cand Ben gaseste Omnitrixul, un ceas misterios care il transforma in zece extraterestri prietenosi diferiti, o lume a superputerilor extraterestre se deschide pentru el. De la XLR8, care il ajuta pe Ben sa atinga viteze uimitoare, la Cap de Diamant, care ii poate opri pe raufacatori aruncand cristale de diamant, Ben are o multime de extraterestri, toti cu puteri extraordinare, fapt ce aduce distractie si aventura.

Doua personaje ale serialului au fost dublate in limba romana de castigatorii concursului „Fii parte a serialului Ben 10”!

Castigatorii concursului „Fii parte a serialului Ben 10”, organizat de Cartoon Network in colaborare cu portalul copiilor din Romania, www.clopotel.ro, au fost Eduard Paven (9 ani) si Teodora Paven (5 ani). Cei mici si-au imprumutat vocea unui personaj din noile episoade „Ben 10”. Experienta lor poate fi urmarita aici.

In plus, Ben 10 nu vine pe jos in Romania, ci la bordul celebrei sale rulote! Astfel, batranul, dar credinciosul mijloc de transport al lui Ben 10 poate fi explorat in perioada 17-19 martie, la Arsenal Park din Orastie. Acolo, toti fanii Ben 10 sunt invitati sa descopere, una cate una, suprizele megadistractive pe care Ben 10 le-a pregatit pentru prietenii lui din Romania.

Celebra rulota a lui Ben va fi prezenta in Romania incepand cu acest weekend!

Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, avand ca producator executiv compania Man of Action Entertainment („Big Hero 6”, „Generator Rex”), cu John Fang („Mixeli”, „Generator Rex”) in calitate de supervising producer.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzeaza seriale animate de comedie, de actiune si aventuri. Cartoon Network se adreseaza baietilor si fetelor cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. Printre serialele reprezentative se numara Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Sa-nceapa aventura si Un show obisnuit. Experienta Cartoon Network este completata de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicatii mobile si o gama larga de produse sub licenta. Canalul paneuropean a fost lansat in 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum in versiuni localizate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in 17 de limbi si 131 de milioane de case, din 70 de tari. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.CartoonNetwork.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre