Cea mai asteptata tabara de vara pentru copii are loc in iulie, la Bran!

/ / Modificat: 2017-03-30
Cea mai asteptata tabara de vara pentru copii are loc in iulie, la Bran!

Copiii din Romania se pregatesc pentru noua competitie NERF, care le poate aduce un loc in cea mai populara tabara tematica de vara din Romania.

Cel mai indragit brand de blastere din Romania organizeaza in aceasta vara cea de a doua editie a Taberei NERF, dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Astfel, 17 copii norocosi, alaturi de cel mai bun prieten al lor, vor avea sansa de a trai 6 zile de super-distractie in compania jocurilor preferate si de a participa la activitati creative in aer liber care le vor transforma vacanta de vara in una de neuitat.

Cea de a doua editie a Taberei NERF va avea loc in perioada 20 - 25 iulie 2017 in statiunea Bran, judetul Brasov. Asa cum o spune si sloganul Taberei: „Distractie in miscare. Camarazi in deplasare”, copiii vor avea ocazia sa descopere jocuri si ateliere creative de care se vor bucura alaturi de cei mai buni prieteni. „Experienta Taberei NERF de anul trecut a fost una extraordinara, copiii au fost foarte incantati de activitatile din timpul taberei si de jocurile pe care au avut ocazia sa le incerce in premiera. Tocmai de aceea, pornind de la bucuria copiilor care au trait experienta Taberei NERF in 2016, ne-am gandit ca anul acesta sa oferim si altor micuti din Romania sansa de a participa la o tabara de vara unica”, a declarat Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro Romania.

Activitatile fizice se vor desfasura in aer liber si vor imbina distractia si procesul de invatare intr-un mod echilibrat, astfel incat copiii sa se bucure din plin de fiecare moment petrecut in tabara. Asadar, din programul taberei nu vor lipsi concursurile de treasure hunt, de tras la tinta sau atelierele de pictura ori de creare a propriilor accesorii pentru joaca. In plus, copiii vor participa si la excursii montane in cadrul carora vor afla lucruri noi despre natura chiar de la echipajul Salvamont.

Fiecare activitate a fost gandita in asa fel incat sa stimuleze creativitatea celor mici, dar si sa le dezvolte abilitatile de socializare si colaborare, totul in cadrul unei echipe coordonate de un specialist in comunicarea cu copiii. Si, pentru ca unul dintre cuvintele cheie este „camaraderia”, fiecare zi de activitati in aer liber se va incheia cu hohote de ras, cu o seara tematica in care copiii vor putea testa cele mai noi jocuri si jucarii din portofoliul Hasbro.

Tabara NERF este, asadar, cel mai bun mod prin care copiii pot lega noi prietenii si descoperi cat de distractiva poate fi miscarea in aer liber. Pentru a castiga locuri pentru copiii lor in Tabara NERF, parintii trebuie sa se inscrie pe site-ul www.tabaranerf.ro si sa urmeze pasii indicati pe site. In plus fata de locurile in tabara, ei pot castiga 500 de premii din gama NERF, printre care si o super masina NERF.

Inscrierile in competitie pentru cele 17 locuri duble in Tabara NERF au loc in perioada 27 martie – 5 iunie 2017. Mai multe detalii si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara de vara Tabara copii Tabara

Articole recomandate

Citeste si despre