Castiga o excursie de vis cu Heidi!

/ / Modificat: 2012-11-05
Castiga o excursie de vis cu Heidi!

Savureaza ciocolata Heidi si pregateste-te de aventura in trei pasi simpli: "Taste, Win, Travel".

Heidi te trimite intr-o vacanta de vis daca participi la promotia organizata in parteneriat cu compania aeriana SWISS.

New York (SUA), Zurich (Elvetia), Florenta (Italia), Muscat (Oman) – acestea sunt destinatiile unde ai putea ajunge alaturi de o persoana draga. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi oricare 2 tablete de ciocolata Heidi din gamele Gourmette, Grand'Or, Dark sau Pure, sa te inscrii pe site-ul www.heidicampaign.com si sa pastrezi ambalajele si bonul de casa sau factura fiscala pentru validarea premiului.

Promotia se desfasoara simultan in Romania, Polonia, Ungaria si Cehia in perioada 25.10.2012 - 31.12.2012, iar valoarea totala a premiilor este de 12.500 de euro (TVA inclus). Regulamentul campaniei se gaseste pe www.heidicampaign.com.

Destinatii de ciocolata

Daca vei castiga o vacanta la New York (SUA), vei avea ocazia sa gusti, sa vezi si sa asculti din tentatiile celei mai mari metropole a lumii.

Zurich (Elvetia) este patria-mama a ciocolatei. Gusturile iti vor fi incantate de cele mai rafinate sortimente de ciocolata create chiar in locul in care isi are originea acest deliciu.

Experienta unui basm oriental poate fi traita in Muscat (Oman). Aici te asteapta bazarele colorate, aromele pregnante de smirna si mosc, plajele incantatoare si peisajele de neuitat.

Rasfatul este la el acasa in Florenta (Italia), unul dintre cele mai pline de spiritualitate locuri de pe pamant, un oras al artei si al modei.

Patru arome de concurs

Gourmette este mai mult decat o ciocolata. In acest sortiment se imbina armonios cele mai aromate si mai crocante ingrediente presarate deasupra tabletei de ciocolata cu lapte, alba sau amaruie.

In ciocolata Grand'Or traieste o lume a gusturilor care se completeaza perfect. Alune intregi, nuci trase in miere sau un strat de migdale caramelizate se impletesc cu gustul fin al ciocolatei albe, cu lapte sau amaruie.

Traieste o experienta senzoriala unica cu ciocolata Dark. Aromele sale aduc un plus de savoare gustului bogat, fructat, dulce-amarui al ciocolatei negre de calitate.

Rasfata-te cu ciocolata Pure, cu un gust extraordinar imbogatit de continutul sporit de lapte si de aroma delicata a vaniliei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre