Carvana BookLand isi incheie calatoria prin tara la Brasov

/ / Modificat: 2011-10-12
Carvana BookLand isi incheie calatoria prin tara la Brasov

Dupa o calatorie de 8 saptamani in marile orase ale Romaniei, targul urban de carte BookLand face ultimul popas la Brasov, incheindu-se astfel in note optimiste periplul de 9 saptamani prin tara: peste 20.000 de carti vandute pentru cele 80 de edituri participante.


In perioada 12 – 16 octombrie, targul de carte va fi deschis intre orele 10:00 – 22:00 in Unirea Shopping Center Brasov. Aici, cartile vor fi acompaniate, la finalul calatoriei, de copiii de la Liceul de Muzica "Tudor Ciortea", Brasov. Concertul va avea loc in cadrul targului, sambata, 15 octombrie, la ora 19:00.


"Prin participarea la targul de carte BookLand, colegii nostri au ocazia de a lega cuvantul scris, cartea in esenta, de lumea muzicii. Accesul spre cultura trebuie stimulat si mediatizat prin orice tip de activitati, iar elevii nostri foarte talentati -  fapt demonstrat pe plan intern si international - au dobandit ,prin intermediul artei, un plus de inteligenta emotionala. Ca atare, cartea ramane pentru ei mai accesibila si, totodata, cheia de succes spre evolutia personala", declara Liliana Serbanut, Director al Liceului de Muzica "Tudor Ciortea".


Conceptul Caravanei BookLand este unul inovator: ofera editurilor participante servicii integrate (traseu caravana, angajamente mall-uri, transport si asamblare mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzari, promovare media) si invita cititorii la intalniri livresti intr-un spatiu familiar si la indemana – cele mai mari centre comerciale din tara. Pana acum, caravana a vizitat mall-urile din Constanta, Braila, Iasi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Timisoara si Sibiu. Dupa Brasov, la o distanta de 2 saptamani, BookLand va poposi in toate cele 8 mall-uri din Bucuresti (31 octombrie – 23 decembrie).


"Cele 9 orase din Caravana BookLand 2011 ne-au confirmat ca targul de carte e bine primit atat de mall-uri, cat si de clientii acestora. Motiv pentru care la anul vom fi activi nu doar 9 saptamani, ci 45, ceea ce inseamna ca vom poposi in 35 orase si in Bucuresti de 10 ori. Multumim tuturor mall-urilor partenere si tuturor celor care au cumparat carti de la noi!", declara Mihaela Petrovan, initiatorul proiectului.


O alta inovatie a proiectului BookLand este site-ul caravanei, care va deveni in curand cea mai mare librarie online din tara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre