Cartoon Network marcheaza „Ziua Internationala a Fetelor” printr-o serie de clipuri cu supereroine

/ / Modificat: 2020-10-09
Cartoon Network marcheaza „Ziua Internationala a Fetelor” printr-o serie de clipuri cu supereroine

Copiii, fete sau baieti, sunt egali in familie, dar realitatea a dovedit ca este nevoie de implicarea noastra, a tuturor, pentru a asigura egalitate de sanse fetelor si in societate. De aceea, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a declarat 11 octombrie „Ziua Internationala a Fetelor” pentru a recunoaste drepturile fetelor si provocarile cu care se confrunta la nivel global. Cartoon Network sarbatoreste aceasta zi speciala pentru fetele din toata lumea si in Romania printr-un Girl Take Over pe canalul de YouTube Cartoon Network Romania in intervalul 11-18 octombrie. in aceasta perioada vor fi postate clipuri cu eroine Cartoon Network care le dau incredere tinerelor fete prin principiile si valorile pe care le promoveaza si le apara. Creatii mult indragite, precum Unikitty, DC Super Hero Girls sau Fetitele Powerpuff le vor reaminti fetelor de curaj si incredere in sine, prietenie, viziune si alte repere importante. 

Unikitty, personajul Lego care intruchipeaza combinatia dintre o pisicuta si un unicorn, debordeaza de energie si de optimism, in timp ce Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Bumblebee, Zatanna si Green Lantern, versiunile adolescentine ale eroinelor DC, isi impart timpul intre viata cotidiana si salvatul lumii de diferite pericole. Fetitele Powerpuff li se alatura si intregesc trupa de supereroine Cartoon Network care reprezinta modele demne de urmat, fie individual sau in echipa.

Fetitele Powerpuff

Avem ocazia sa celebram impreuna aceasta zi speciala si sa le transmitem un mesaj important fetelor din Romania, care trebuie sa stie ca le sutinem si luptam pentru sansa lor de a-si atinge potentialul cel mai inalt in plan personal si profesional. Cartoon Network a creat cadre dedicate pentru Facebook, cu personajele amintite, pe care oricine le poate adauga imaginii de profil, confirmand ca este parinte de fata si ca sustine „Ziua Internationala a Fetelor”. 

Eroinele Cartoon Network pot fi intalnite si la TV. Unikitty de luni pana vineri, de la 14:05, iar DC Super Hero Girls in aceleasi zile, de la 15:55. 

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia si televiziunea de desene animate numarul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun continut original pentru copii si familii, cu seriale precum Ben 10, Craig si dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetitele Powerpuff sau Aventurile fratilor ursi. Urmarit in 187 de tari, in peste 450 de milioane de case si in 33 de limbi, Cartoon Network inspira urmatoarea generatie de creatori si inovatori prin implicarea publicului sau la granita dintre creativitate si tehnologie. Initiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute si deseori utilizate de copii si adulti care cauta ajutor in rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider in domeniul mass-media si al divertismentului care creeaza si distribuie continut premium si popular dintr-o gama diversa de povestitori si jurnalisti talentati, catre audiente globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).  

Articole recomandate

Citeste si despre