Carmen a castigat un Volkswagen Passat la promotie Milupa!

/ / Modificat: 2011-04-21
Carmen a castigat un Volkswagen Passat la promotie Milupa!

In luna aprilie, promotia Milupa "Cu laptic si cereale, bebe mic masina are" si-a ales marele castigator. Teo, bebelusul norocos din Iasi, va descoperi lumea in siguranta de la bordul unei masini Volkswagen Passat.

Carmen iubeste sa fie inconjurata de copiii

Carmen Belt, marea castigatoare a promotiei, adora sa aiba grija de nepotelul ei Teo, in varsta de 10 luni. Nu este inca mamica, insa toata atentia si grija ei se indreapta catre Teo, cu care are o relatie speciala – ea este matusica cea buna si el nepotelul adorat.

"Imi place sa il rasfat cu cadouri si stau cu micutul Teo de cate ori am ocazia. Locuim aproape unii de altii si imi este tare drag sa iesim cu totii la plimbare si la joaca in parc."

Ea a fost cea mai increzatoare din familie in sansa lui Teo de a castiga marele premiu la promotia "Cu laptic si cereale, bebe mic masina are". I-a convins pe parintii lui si impreuna au inscris in competitie o multime de produse. Aproape ca nu le-a venit sa creada cand au fost anuntati. Mai ales ca toti prietenii ei erau la curent si asteptau vesti. S-a temut sa nu fie o gluma de-a acestora. Si-a dat seama ca este real imediat ce numele ei a aparut pe site-ul www.milupa.ro. Au urmat trei zile pline de emotii si bucurie, inainte de a sosi la Bucuresti sa isi ia cadoul.

Teo o astepta cu nerabdare, iar acum se pregatesc de prima plimbare impreuna – de Paste – la munte, in noul Volkswagen Passat.

Carmen a invatat de la mama lui Teo cat de importanta este nutritia echilibrata si adecvata fiecarei etape de crestere a bebelusilor si ca orice copil sanatos este un copil fericit.

Timp de 10 saptamani au mai fost acordate in cadrul promotiei 10 scaune auto pentru copii si 100 de premii constand in formula de lapte si cereale Milupa.



Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre