Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura!

/ / Modificat: 2010-06-17
Caravana Minimax porneste intr-o noua aventura!





 

Ai aflat vestea cea mare? Caravana Minimax porneste din nou la drum si vine in orasul tau! In perioada 24 iunie – 4 iulie, Autobuzul Magic, binecunoscutul serial de desene animate de la Minimax, depaseste limitele televizorului si porneste intr-o aventura reala, plina de surprize prin tara.

Echipat cu cele mai diverse jocuri educative, ecrane imense, panouri interactive si nu in ultimul rand, jucarii, Autobuzul Magic va pleca in excursie alaturi de echipa Minimax si va petrece cate o zi intreaga in orasele: Oradea, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Braila, Galati, Constanta si Mangalia.

Copiii alaturi de parinti sunt asteptati sa descopere lucuri noi si interesante, curiozitati ale naturii, experimente si jocuri din domenii numeroase precum stiinta, astronomie, biologie, cultura generala, mediu, dar si sa participe la activitatile distractive organizate in zona de joaca special amenajata.

Cum functioneaza inima sau cate oase are corpul omenesc? Din ce este format sistemul solar sau cum se poate proteja mediul inconjurator? Toate acestea si multe alte subiecte vor fi abordate in cadrul atelierelor de activitati, atent coordonate de catre moderatori profesionisti, care vor explica notiunile teoretice si le vor aplica apoi impreuna cu copiii intr-un mod interactiv, punandu-se accent astfel pe stimularea creativitatii si dezvoltarea abilitatilor de invatare a celor mici.

Nu vor lipsi nici miile de premii constand in carti pentru copii, jucarii si excursii in strainatate pentru intreaga familie, desenele animate care vor rula permanent pe ecrane, precum si indragitele mascote Mini, Max, Cutulache si Pisicuta care vor anima atmosfera.

Calendarul Caravanei Minimax:

  • 24 iunie – Oradea, Oraselul Copiilor;



  • 25 iunie – Sibiu, Esplanada-Cazarma;



  • 26 iunie – Brasov, Centrul Civic;



  • 27 iunie – Bucuresti, Parcul copiilor (langa Palatul Copiilor);



  • 1 iulie – Braila, Esplanada Dunarii;



  • 2 iulie – Galati, Esplanada Dunarii;



  • 3 iulie – Constanta, Intrare Port 2;



  • 4 iulie – Mangalia, Port turistic.



  • Pentru a fi mereu la curent cu ultimele detalii ale Caravanei va invitam sa urmariti in continuare canalul Minimax.

    Mai multe informatii despre Caravana Minimax, programul complet si locatiile de desfasurare sunt disponibile de asemenea pe site-ul minimaxro.tv si in revista Minimax Magazin (la toate chioscurile de presa din tara).

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre