Canal TV educativ pentru copii

/ / Modificat: 2009-04-03
Canal TV educativ pentru copii

Copilului tau ii place sa se uite la televizor? Cu siguranta ca atunci cand incerci sa-ti faci treburile in casa, iar cel mic s-a plictisit de toate jucariile incerci sa gasesti un post TV unde sa ruleze un program potrivit varstei lui.


Copilului tau ii place sa se uite la televizor? Cu siguranta ca atunci cand incerci sa-ti faci treburile in casa, iar cel mic s-a plictisit de toate jucariile incerci sa gasesti un post TV unde sa ruleze un program potrivit varstei lui.

UPC Romania anunta lansarea JimJam, creat special pentru copiii intre 1 si 6 ani, gandit sa imbine divertismentul cu educatia.

JimJam este un canal de televiziune pentru copii, gandit sa-i mobilizeze pe cei mici si sa le ofere in acelasi timp adultilor un ajutor eficient in educatia copiilor, oferind un spatiu sigur si de incredere pentru dezvoltarea emotionala, intelectuala si sociala a micutilor.

"Suntem constienti ca televizorul nu inlocuieste scoala sau alte modalitati traditionale de educare si nu incercam sa ne substituim acestora. Dorim doar sa oferim un instrument complementar si sa venim in ajutorul parintilor prin informatii si sfaturi care sa ii ajute sa contribuie in cel mai bun mod la educarea si dezvoltarea copiilor", declara Diana Atanasoaei, PR Manager Zonemedia Networks.

Copiii intre 1 si 6 ani pot urmari la JimJam o multime de seriale de desene animante dintre cele mai cunoscute, seriale ce indeamna copiii sa cante si sa danseze impreuna cu personajele care vorbesc in romana, pentru ca cei mici sa poata interactiona in limba lor cu personajele magice.

In plus, JimJam stimuleaza imaginatia celor mici si ii distreaza prin:

• Programe de invatare a limbii engleze, a unor cuvinte din vocabularul de baza al limbii engleze;

• Blocuri de programe concentrate pe invatarea culorilor, numerelor si a formelor;

• Program variat si bogat, potrivit nevoilor de invatare ale copiilor, captivandu-le permanent atentia;

• Grila de programe construita in mod inteligent care respecta programul copilului: pregatirea de somn, momentul baitei, intervalele de joaca, punctand momentele cheie ale zilei.

"Unul dintre studiile realizate de UPC - sondajul anual european de televiziune - arata ingrijorarea din ce in ce mai mare a parintilor fata de   continutul programelor de televiziune la care sunt expusi copiii, datorita gradului crescut de violenta. Totodata,  parintii ofera un credit din ce in ce mai mare rolului educational al programelor de televiziune.

Prin lansarea JimJam am tinut cont de toate aceste preocupari ale parintilor, punand la dispozitia lor o oferta mai mare de programe dedicate pentru copii. Parintii au, in acest fel, siguranta unui continut adecvat copiilor cu un impact educational ridicat totodata", completeaza Raluca Milin, Marketing & Sales Director UPC Romania.

Iata mai jos doar cateva dintre programele incluse in grila JimJam:

• Thomas si prietenii sai (Thomas & Friends);

• Barney si prietenii (Barney & Friends);

• Bob Constructorul (Bob the Builder);

• Pompierul Sam (Fireman Sam);

• Angelina Balerina (Angelina Ballerina);

• Kipper;

• Rubbadubbers;

• Viata in salbaticie (Wildlife).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre