Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie, la final

/ / Modificat: 2009-07-14
Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie, la final

 Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie se apropie de final. Mai sunt 3 zile in care poti dona 2 Euro prin SMS la 858 pentru infiintarea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.

In aprilie a inceput proiectul cu speranta de a strange 500.000 de Euro pentru a amenaja o sala de operatii si un salon de terapie intensiva.

Intre timp s-au adunat peste 650.000 de Euro. Mai mult decat asteptarile initiale, nu prea mult pentru o sectie de cardiochirurgie, dar suficient pentru inceput.

Ministerul Sanatatii a decis sa se implice activ: proiectul a devenit prioritar, vor fi accelerate formalitatile si va fi oferita o parte din aparatura.

Proiectul initial s-a extins: va fi construi un departament complet, de peste 500 metri patrati si dotat cu un laborator de cateterism. In acest moment, proiectul este in faza de avizare si lucrarile de amenajare vor incepe in curand.

Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie continua pana cand departamentul de cardiochirurgie va fi functional.

Asa ca nu uita: pana pe 15 iulie mai poti dona 2 Euro prin SMS la 858 (in retelele Cosmote, Orange si Vodafone - nu se percepe TVA). Dupa acesta data poti ajuta donand online sau poti face un transfer intr-unul din conturile noastre.

Citeste materialele anterioare despre Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie:

Inimile copiilor merita o sansa

Campania Inima Copiilor pentru Marie Curie

Campania Inima Copiilor, in luna iunie

Articole recomandate

Citeste si despre