Cadouri si premii de vara, de la farmacie

/ / Modificat: 2011-07-04
Cadouri si premii de vara, de la farmacie

Cu siguranta ai multe planuri pentru aceasta vara, dar indiferent unde vei merge, la mare sau la munte, cu familia, gasca de prieteni sau cu persoana iubita, important este sa te bucuri din plin de fiecare moment.

Pentru sfaturi potrivite si oferte insorite la produse pentru alimentatia si ingrijirea copiilor, protectie solara, controlul greutatii si pentru frumusete, vino in cea mai apropiata farmacie Help Net, cu cardul tau de fidelitate. Primesti cadouri la o multime de produse cumparate din aceste game. Detalii complete despre ofertele lunii poti regasi in pagina Help Net.ro - Oferte iulie.

Castiga un set de mobilier pentru camera copilului de la Clubul Mamelor, Help Net

Luna iulie aduce in farmaciile Help Net o super tombola de la Clubul Mamelor, cu multe cadouri insorite pentru cei mai fericiti copii si parinti.

Vino in cea mai apropiata farmacie Help Net, prezinta cardul tau de fidelitate Clubul Mamelor si completeaza talonul de participare la tombola. Poti castiga chiar tu marele premiu: un set de mobilier pentru camera prichindelului tau.

Daca nu esti inca membra in Clubul Mamelor, te poti inscrie pe loc in farmacie, cu cardul tau de fidelitate Help Net si prin achizitionarea de produse pentru mama si copil din lista celor selectionate, de minimum 100 RON.


Clubul Mamelor, recomandat si sustinut de o mamica celebra, Andreea Marin, a fost special creat pentru mamicile fidele care vor sa aiba mereu acces la sfaturi si recomandari utile.

Pentru a fi la curent cu oferte speciale si cu campaniile noastre, viziteaza www.helpnet.ro si paginile de Facebook - Farmaciile Help Net, Clubul Dermotherapy si Clubul Mamelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre