Bike Fest 2012, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani

/ / Modificat: 2013-02-27
Bike Fest 2012, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani

Peste 3500 de biciclisti au fost prezenti in week-end-ul 29-30 septembrie la cel mai mare eveniment destinat biciclistilor urbani. Seria evenimentelor Bike Fest 2012 a fost deschisa sambata dimineata cu Pentathlonul, competitie pentru biciclisti amatori, la care s-au inscris peste 700 de concurenti.

Bike Fest 2012 a continuat cu competitii, prezentari, dezbateri, concerte, proiectii de film, expozitie de biciclete noi si targ de biciclete second hand precum si cu ateliere de creatie si competitii pe doua roti pentru cei mici.

"Au fost doua zile minunate! Competitiile si activitatile din cadrul Bike Fest au strans o multime de oameni in parc, marea majoritate dintre ei pe biciclete. Cred ca nimeni nu se mai indoieste ca numarul biciclistilor este in crestere. Am dovedit o data in plus ca biciclistii urbani exista, ca trebuie sa fim recunoscuti, ca avem si noi drepturi. Si poate in primul si cel mai important rand - dreptul de a imparti carosabilul cu soferii", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Duminica, aproximativ 2000 de persoane au participat la activitatile sportive aduse in parc de World Class Romania.

Peste 300 de bicicliste cochete au participat la turul Skirt Bike pe traseul : Parcul Izvor – Splaiul Independentei – Parcul Politehnica – Splaiul Independentei – Parcul Izvor.

Bike Fest 2012 a oferit si premii substantiale participantiilor si vizitatorilor: biciclete, casti si manusi si multe altele.

Copilul.ro este partener al evenimentului organizat de Green Revolution.

www.greenrevolution.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre